januari slutar...

.. alldeles snart. Så har första månaden på 2007 redan rusat förbi, och jag har fortfarande inte vant mig vid att skriva-07 än. Konstigt att det ska vara så besvärligt att byta nöffra. Samma som när man fyllt år, att komma ihåg den ökning som oftast kommer automatiskt i samband med födelsedag är hemskt svår att lägga på minnet... Insåg för några veckor sen att jag faktiskt fyller 24år i feb. och inte 23 som jag gått omkring  å trott fram tills att detta slog mig. Det betyder att jag i närmare ett år gått omkring och trott att ja varit ett år yngre än vad jag egentligen är..  vilket i sin tur betyder att jag plötsligt blir 2 år äldre.. vilka problem skapar då inte detta i min hjärna!?


Hmm.. tror jag lider av ungdomdimens, nästan övertygad!.. tråkigt..

..när det bara är massa folk inne och undersöker bloggen utan att kommentera tycker jag. Det är ju halva nöjet.. skärp till er och disskutera lite om livet med mig vet jag!!! Blir som skojigare så på många vis!!! :)

Fredag igen...

.. helt 7kt hur snabt veckorna rusar förbi, är mest  måndagar och fredagar hela tiden..tänk va d var gött när man var barn, sommarlovet tex. kändes ju som 2 år ungefär ..Läste någonstans att ju äldre man blir desto mer intryck filtrerar man bort, och det är därför man känner som att tiden går fortare. Lite tragiskt att man redan börjar få tunnelseende! Ska försöka suga in så mycket intryck jag bara kan under våren och sommaren hädanefter så att man får en låååång sommar.. speciellt under semesterveckorna har jag besämt mig för!!!

Helg på gång.. inte så mycket aktivitet planerad.. behöver nog slappna av lite granna tror jag!!

snart dax för möte.. ska förbereda mig!!