plötsligt fredag....

...herregud från ingenstans rusar veckorna förbi en och nästa vecka är det Juli. ovh även v.27 vilket betyder att min semester närmar sig,,,jihoooo

I helgen fyller skithögens barn år.. får se om jag får komma på kalas eller inte, blir spännande och även nervöst.. för detta betyder ju även att man ska bli uppvisad för da familja för första gången ... ryyyyyys..

är tydligen världens tröttaste tjej den här veckan.. tältsovning och uppsalaresa har tagit musten ur mig på någe vis...

och jag är såååå DÅLIG på att sluta röka... vet inte hur det går till men lyckas hela tiden komma hem med ciggpaket när jag är och handlar, funderar på om det finns en liten leprichon som sitter i min plånbok, och snabbt som tusan (isina små gröna hängslebyxor) rusar upp och kastar ner ett ciggpaket till kassören när jag handlar (inbillar mig att han är ca. 3 cm lång och fruktansväärrt turbosnabb, och även stark) så måste det vara.. minkarraktär kan aldrig svika mig på detta vis?? elle..


trevlig helg

ledigheten..

.. är inte långt borta!

Golfen är fullpackad med diverse campingprytlar, där ingår även en midsommarpresent från mor, CAmpinglampa med fjärrkontrollen.. nu börjar man minsann komma upp sig i campingvärlden!

Morsan går här med näsan i vädret och är olöst stolt över sina splirrans nya bil som står här ute och glänser. 3 mil har den gått.. jättefin, det är hon värd moren min...


glad midsommar vill ja önska er....


tjooou

midsommarplaner....

..blev visst tvungen att jobba över ikväll.. inte bra med tanke p åatt det måste handlas inför campingtricket i helgen också!
 phew.. varmt här inne idag. hoppas på att det håller i sig.

Var inne och kollade vad SMHI hade för tankar om midsommarvädret.. dom hade lagt en olöst säker prognos, regn & solsken (snacka om försäkring) för att slippa ta skit från alla regnblöta, snapsrusiga svenskar under helgen!
Med tanke på hur många miljarder som flyger omkring i luften och agerar hjälpreda åt dem så borde dom ju kunna spå vädret betydligt bättre, men sällan dom vågar lova något mer än 2 timmar och 27 minuter fram i tiden!

Min kära mor kom med 1½ liter av bondegatan jordgubbar förut! smaskens!!!!


ska nog ut och smygröka lite!