mitt huvud..

.. gör ont ont ont.. bara väntar på att det ska smälla till och bli ett migränanfall av denna smärtan men ack nej,,, bara dunk dunk bang smäll dunk dunk i västra tinningen oavbrutet. Började redan inatt... är nu inne på min 5.e treo sen kl 04. men dom vill inte hjälpa dom heller... blir kanske bättre bara man får helg..

 Utbilfdningen igår var hemskt givande faktiskt. Kände mig lite ensam dock, alla andra kom 2 & 2 från respektive kontor. Och lilla jag var ensam från Tibro. Men jag överlevde det också ;)


Ska trots min huvudvärk gå och ta en öl ihop med mixter ida, lite mysigt längesen ja träffade henne!


Saknar min skithög, och får inte träffa honom förän måndag :(

i morgon..

..blir det utbildning i Jönköping hela dagen. som tur är fick jag syn på att det faktiskt var onsdag idag och inte tisdag somjag trodde, för det kunde gjort att jag kom en dag försent till utbildningen vilket vore hemskt retligt kan jag påstå. Dagen har varit lite rörig, med möte och arkivering så jag är lite förvirrad. sitter just här och funderar över vad jag har glömt göra, vet att det är något men kan just inte komma på vad.
Ringde min pappa förrut och grattulerade honom på födelsedagen, han blev hemskt förvånad, eftersom han själv inte kom ihåg att han fyllde år. Kan ju vara därför han ringde mig dagen innan min fördelsedag förra året och vråla och sjöng, och jag fick tacka men informera honom om att jag hade fyllt år den 18.e de senaste 22 åren. Idag förstod jagju att eftersom det inte har gått att få in sin egen födelsedag de senaste 52 åren så är det ju inte underligt att man inte minns sin dotter! Eller så har han blivet dement. Vad vet jag. Kanske ska ge honom en större "hårddisk" i födelsedagspresent!


Vill skriva några rader till min älskade Farmor, idag är det ett år sedan hon hstigt somnade in.

Älskar henne så fruktansvärt, saknar henne varje dag. Dyker ständigt upp situationer då jag skulle behöva hennes goda råd, stöd och varma kramar. Saknar att köra ner näsan i hennes hår och lukta in henne, vill ha hennes köttbullar, hennes glada skratt, höra henne sjunga....

Ska åka upp till graven idag och ge henne lite blommor, lika jobbigt varje gång...

nog för idag!

idiotförklarad..

.. fick en instruktion på jobbet idag där det ordagrant stod såhär : Fysisk skada (det kan man upptäcka med sina sinnen = syn, hörsel, käsel el. lukt). Är inte det fantastiskt att ha med i en intruktion?? snacka om att idiotförkalra sina kollegor/medarbetare!!! HAde detta däremot varit en föklaring för en mellanstadieelev hade den genast varit mer godkänd!!!! Något som är undeligt är ju även att varken smak eller 6:e sinnet är omnämt, kunde ju genast bli en mer spännande instruktion på de viset!

Tog en morgonpromenad till jobbet i morse (asredig tös då), var hemskt skönt, lite kallt men ändå skönt. Tror att promenaden hem blir ändå ljuvligare, för det är hemskt varmt och skönt ute!!!  Man blir så automatiskt lycklig av detta! Det gillar jag!

Ska nog kanske ta min gubbaräsers och åka och vårserva den lite på bondegatan idag. Pumpa och smörja å sådära så man kan ta den till jobbet i fortsättningen! den har stått avställd för vinterförvaring under trappan vid tvättstugan hela långa vintern nu så det kan nog vara välbehövligt!

Dax för sista rycket innan slutedax!!