rev tapet...

..igår, ganska kul faktiskt, utom på de få ställen det sitter som berget. Försökte helt maniskt raffsa bort tapet på ett sådant ställe igår, med min nästan redan innan obefintliga nagel, det skulle jag inte ha gjort. en pyttesnuttminiliten stenhård tapetbit åkte in under nageln och bosatte sig där, och idag värker det som fasen i hela fingret.. lite synd om mig! och väldans svårt att sitta vid tangentbordet med skadat pekfinger, upptcäkte idag hur mycket man faktiskt använder det under dagen, aj!


ville mest berätta att det är lite synd om mig....

För övrigt ballade min bil ur igen, igår.. detta slutade med att jag tvingade skithög byta ut mojängen som gör att den piper och lampor blinkar.. den funkade idag hela vägen mellan lidköping och Tibro.. bara hoppas på att det fortsätter på samma vis!!!!!!!!!!!!!!


----------------------------------------------------------------------------------------------------

förstår inte...

hur det kan komma sig att man är så hiiimla trött på morgonen.. helt otroligt, närmare medvetslös. Skithögen ringe och väckte mig (snällt) vid 06.45 och pratade med mig en stund för att ja skulle vakna till, (medans ja bara svarade honom mmm..ööööhhmm.. mmm.. på allt med min morgongrottmänniskastämma) låg och sträckte p åmig en stund och tänkte att ja skulle snooza 5 minuter, detta resulterade i 25 minuter, och plötsligt blev det bråttomm bråttom.
En annan sak som också är hemskt underlig är att jag ändå var på jobbet samma tid som vanligt.. och då har jag ändå kontrollerat så att jag fick på mig båda skorna och diverse annat som brukar höra till morgonrutinen.. fick jag några extraminuter tilldelat på någe vis??

Igår beslutade vi oss för att det var storamysaretisdagen så vi kröp ner i ett skummbad efter kvällsmaten, hemskt skönt (förutom mitt ständiga blodtrycksfall/svimmningsattack som alltid kommer i samband med varma bad, men ändå är okej bara för att det är så gött)  efetr detta satte vi oss i soffan med förhoppningen om att få se något lite halvslappt på tv sådära kvällsgött.. insåg att tvutbudet är värdo, finns ju inget att titta på längre, konstaterade även detta i helgen, när jag hade söndagslapparmys med mig själv efter  morsdagfirande och annat. Hade varit och köpt en påse chips till mig för kvällen och tänkte kolla på någon braig söndagsfilm som jag kallt räknade med att tnågon utav våra dyra kanaler skulle visa, men icke.. blev förbannad och sappade hejdlöst ett tag för att sedan skita i det och ta en dusch istället.. ( och jag som alltid betalt tv-licens + boxeravgiften i tid grrr)

jaja.. nu är det dax att starta min dag på riktigt!!!

ha´re

så var pingst över....

.. och helgen är över och plötsligt är det en regning måndag igen...

Helgen har varit bra, fredagen tog jag det olöst lugnt i soffan... Lördagen däremot var mer fylld av aktivitete, hämtade Kicki vid 11 efter att jag hade diskat (vuxenpoäng 1) och vi åkte iväg till Lidköping/torpet för att göra en överblick inför tapetsering och målning. Satt även i soskenet en stund i trädgården och rökte för många cigg och drack kaffe. Kicki åkte på en Koffeinöverdos och började darra påvägen hem, fick snabbt som tusan (efter jag hade shoppat lite kläder ur hennes "jagharrensaturgarderobenhög" och fick med mig nygamla kläder hem, tack gumman) åka till modefgrillen så v ifick i oss lite mat, hennes darrningar avtog något och vi begav oss till Tibro.
Efter att jag snabbt som stålmannen bytt om till min kvällsoutfit åkte vi tillbaka till Skövde (hem till Kicki) där kicki blekte håret och vi fixade till oss. Hann tjöta lite skit med Kickis Pirat innan vi gick till Petra på förfest/förtjöt.
Gick till Bogrens, och när vi hade armbågat oss fram där ett tag tog jag tidiga bussen hem 01.15 (vuxenpoäng nr 2) och la mig!
Vaknade upp på söndagen med lite vätskebristhuvudvärk, detta lindrade jag med en Ipren vatten och kaffe, sen städade jag (vuxenpoäng nr 3) sen var det grill hos mor, ge henne en blomma och lite kramar på morsdag. Åkte efter detta till MIO och kikade tapeter med kciki peter och Pappa Håkansson! Hittade sketasnygga tapeter till fondväggar, hoppas att skithögen tycker om dom också!

Så helgen har rusat förbi alldles för fort som vanligt.. det possetiva med måndagen som idag är iof att ja får träffa skithögen.. längt längt..


pöööös