helgen

har varit bra..

I fredags tog vi det ganska lugnt efter att ha sanerat torpet efter hantverkare som tydligen ha traskat omkring i sina grövsta kängor inomhus strax efter att de har plaskat runt i en lerhög utanför.. käkade och såg p tv me kidsen!

I lördags tog jag och skithögen en shoppingtur medans barnen stannade hemma och byggdecrossbana / spelade dataspel, var på torget och köpte varma strumpor, jag försökte pruta 15:- och skithögen skämdes brutalt över mig (fick ner priset 5 :- och var hemskt nöjd) och hävdade att man inte fick göra så i Sverige, jag protesterade (det funkade jue :)), jag fick även köpa mig 2 klänningar och skithögen fick nya skjortor och en slipover.
 På kvällen var det firardax för skithögen, var 12 personer och hade hyrt den lokala puben i Lindärva, hemskt trevligt måste jag säga, och god mat!!

Söndagen började med att jag skjutsade den äldre sonen till Bandyn, sen grejade vi i Trädgården, skithögen bytte mina däck, vi tog en promenad (lilleman tog med sig hockeyklubba och "mördade alla fienden" som var det höga döda gräset) käkade och hade fikafrämmat av skithög bror & far + sambo/fru.
Skjutsade hem barnet vid 18 tiden och åkte för att ta en dusch i Skara, sen blev det tvslapparkväll. Var helt förvirrade igår pga. av tidomställningen och hade mindre koll på läget hela dagen.. konstigt att en timma kan göra så mycket!!

I morgon ska jag på Tjänsteresa/studiebesök i Örebro, ska bli kul och intressant!!

tjillevippen

känns inte..

.. som om man varit ledig alls denna helgen.. varit lite virrigt och alldeles för lite lugn och ro!

I fredags var jag på adterwork me krickit.. var hemskt roligt, träffade massa gamla klassskompiar å grejer.. jättemysigt att få en kväll med kicki också.. var hemkt längesen, och ölen smakade bra...

Vaknade upp med lite skallebäng på lördagen men det gick över efter lite dusch och kaffe. Packade ihop mig och drog till skara å mötte upp skithögen som kom frå stockholm, lite halvsliten.. efter att han hade duschat sig lite å vi hade käkat, åkte vi mot Varberg.. hämtade upp däcken till BMW´n och begav oss mot Götet till Joakim& Wej, vi fick thaimat, och skithögens mor kom också.. hemskt trevligt!!!!
Åkte hem ganska sent och stöp i säng..

I söndags skulle vi (från början var deet iallafall meningen och ganska planerat) ta det sista i badrummet, men sonen (den äldre) ville ha skjuts till fotbollsmatch så vi åkte med glädje och hämtade honom.. medans han värmde upp käkade vi världens dyraste macka på rådhusset (eftersom vi inte hunnit med frukost)innan vi åkte och tittade på fotboll och frös halvt ihjäl.. när det äntligen var slut ( nog för det är kul att titta på barnen men jag hann inte åka hem och ta på mig varma kläder så det var mindre trevligt) då valde deras tortyrsugne tränare att fråga hela gänget med 12 åringar om dom ville spela en match till JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! skrek natuligtvis dessa varmaadrenalinfyllda pojkar till svars, ingen brydde sig om att fråga oss åskådare... så det var bara att bita ihop en stund till! På grund av tog plötsligt dagen slut och det var nästan kväll, så när vi hade duschat i skara och kom hem och hade käkat var klockan över 20 så det blev inte mera gjort denna söndag...

och nu är jag skit trött och vill bara hem och sova..

jaja

sånt är´e

gräsänka idag

och det var meningen att det skulle blivet en återträff efter möhippan.. blev tyvärr inte så men istället ska jag träffa min kär kicki för skitsnack och troligtvis alkoholintag.. var längesen vi hade date nu så det ska bli skojskoj..

skithögen är på DHL dagen för trasnportörer i stockholm och kommer inte hem förän i morgon.

Så förvånad.. ibland går inte saker som man tror.. har irriterat mig lite över att betala fasta avgifter på min hemtelefon, eftersom jag knappt använder den längre, så jag bestämde mig för att säga upp den.. och som jag har förstått avtalet (telia + glocalnet) hade jag 3 månaders uppsägning på denna.. igår mailade jag båda ställena.. och det visade sig att dom stängde av telefonen.. REDAN IDAG.. så nu kära vänner är det mobilen som gäller hädanefter!! :)

jaja..

i morgon blir det en tur till varberg för att hämta däck.. den ska det röjas det sista ur badrummet på söndag!!

tjoho..

CATRINE för övrigt är du en hejjare på att baka!!!! :) ♥Trevlig helg