oLiKa

visst är det underligt att man kan fungera så ilika, är det manligt/kvinnligt eller bara personligheter som skiljer tro?

Det jag tänkte på i detta tillfället är planering, jag (kvinna, som person) vill som mest veta redan en bra stund innan hur något ska planeras in under dagen. SOm idag te.x ska vi flytta en säng från tibro - lidköping och en tibro - tibro. Detta tycker jag då att det behöver en viss planering eftersom min styvfar plötsligt blir inblandad som bärhjälp och dörröppnare o.s.v.
Skithögen tycker (även om han inte ordagrant uttrycker det) att jag är lite som besvärlig men går med på att planera litegranna för att hålla mig lugn.
Sen plötsligt förvånar han, och är olöst smart kille och ringer mig och undrar hur vi gör med bilar i eftermidda (denna tanke slog mig redan i förmiddags men vågade inte ringa och irritera mer när jag faktiskt redan fått ett besked at t vi hade bestämt oss för sängflytt) sånt tror man inte ska hända, men det gör det...

Är det sådanna här skillnader som gör att man tycker om varandra än mer, och som man på något underligt vänster ser som charmiga??

ja vet att jag gillar skithögen skarpt ialla fall.. utan planering :) ♥♥♥

kaosdagar..

.. och det är inget jag föredrar att starta veckan med. Helas bokningssystemet har legat nere på jobbet så det har varit ganska körigt törs ja lova..

Helgen var bra.

I fredags hade vi fredagsmys med barnen, käkade Kebab och såg på TV och Film.
I lördaga var vi på crossstövelletningsutflykt vilket slutade med en födelsedagspresent till bror, tog beslut att det blev alldeles för dyrt med stövlar för 2000:- till en 12-åring. Var hos bror och gav honom present och tjötade lite skit, efter vi lämnat barnen. Efter det åkte vi hem och delade en flaska vin, såg på film och tvärsomnade framför TV.n, sådär roliga men vi behövde tydligen sova :), skithögen tyckte att det var hemskt onödigt utav oss eftersom vi inte hade hunnit smaka på någon utav starkölen vi köpt... :)

I söndags gick vi upp, käkade frukost och sen åkte vi iväg för svampplockning, hittade ganska mycket! Sen åkte vi och valde ut inredning till badrummet ( kommer nog bli sketasnyggt tror jag.... när det blir färdigt) fick besök av mor och rolle, bjöd dom på stekta kantareller och knäckemacka, innan vi tog en promenad i Hasslösa...
När dom hade begett sig tillbaka mot Tibro, gick vi in till grannen för att få påskrift angående bygglov. Vi skulle ha tänkt på att vi skulle haft ett par dygn på oss när vi klev innanför grannens tröskel.. jösses som dom pratade, skulle kunna tro att vi var dom första som besökte dom sen 15 år tillbaka.. men dom var hemskt trevliga och tyckte att deras nya grannar var såååå bra! så dom skrev på utan knussel iallafall.

jäääsp.. så trött på jobbet... bläääääää

det är ju fredag..

och det är skönt! Var inne i skövde igår med min lilla mor, shoppade 2 höstmyströjor och framkallade 170 kort från resan...

I helgen trodde vi att det var barnhelg och hade planerat in aktiviteter, så var det inte.. vi var på helt fel vecka.. så nu vet vi inte riktigt vad som hände.. eventuellt varberg på söndag för att hämta de 2 sista däcken vi fick lämna där sist... kanske åker på utflykt på lördag med barnen ialla fall, bara för att det ändå var inplanerat, vi får se!!

Har en plan om att bli lite vuxen nästa vecka, ta med mig min älakde styvfar som stöd, och gå till banken och starta ett pensionsparande.. det måste vara poäng på det!!!!!!

Längtar till kvällen, ett glas vin och lite fredagsmys!!!!!!!!!