kaosdagar..

.. och det är inget jag föredrar att starta veckan med. Helas bokningssystemet har legat nere på jobbet så det har varit ganska körigt törs ja lova..

Helgen var bra.

I fredags hade vi fredagsmys med barnen, käkade Kebab och såg på TV och Film.
I lördaga var vi på crossstövelletningsutflykt vilket slutade med en födelsedagspresent till bror, tog beslut att det blev alldeles för dyrt med stövlar för 2000:- till en 12-åring. Var hos bror och gav honom present och tjötade lite skit, efter vi lämnat barnen. Efter det åkte vi hem och delade en flaska vin, såg på film och tvärsomnade framför TV.n, sådär roliga men vi behövde tydligen sova :), skithögen tyckte att det var hemskt onödigt utav oss eftersom vi inte hade hunnit smaka på någon utav starkölen vi köpt... :)

I söndags gick vi upp, käkade frukost och sen åkte vi iväg för svampplockning, hittade ganska mycket! Sen åkte vi och valde ut inredning till badrummet ( kommer nog bli sketasnyggt tror jag.... när det blir färdigt) fick besök av mor och rolle, bjöd dom på stekta kantareller och knäckemacka, innan vi tog en promenad i Hasslösa...
När dom hade begett sig tillbaka mot Tibro, gick vi in till grannen för att få påskrift angående bygglov. Vi skulle ha tänkt på att vi skulle haft ett par dygn på oss när vi klev innanför grannens tröskel.. jösses som dom pratade, skulle kunna tro att vi var dom första som besökte dom sen 15 år tillbaka.. men dom var hemskt trevliga och tyckte att deras nya grannar var såååå bra! så dom skrev på utan knussel iallafall.

jäääsp.. så trött på jobbet... bläääääää