jääääsp

sitter på skithögens kontor efter ett besök på banken och börjar längta hem efter en lång dag...

vill ju inte att det ska vara torsdag idag.. skulle mer vilja ha fredag och sen världens längsta helg.. det skulle passa mig som världens följsammaste handske för stunden känner jag!

I morgon kommer kidsen.. myyyysigt som bare den, känns som det var skitalängesen dom var hemma nu..

jäääsp igen..

Tror det blir läggdax strax efter hemkomsten idag.. vilket inte är så konstigt iof. med tanke på att klockan börjar dra sig mot senkvällen..

tjotjo

vårväder

och det har det varit hela helgen. Ljuvligt skönt!

I fredags var vi hos min bror och jag fick äntligen se lille Lukas, han var jättefin. :) (stolt faster)

I lördags åkte vi iväg med dragbil mot varberg vid lunchtid. Träffade skithögens mor i Partille som hade med sig kaffe och smörgås, mums. Och sen åkte vi vidare mot varberg där vi hämtade en trailer. Hemåt igen, och vid 20-tden kom skithögens far + fru på middag och vin. Hemskans trevligt.

Efter sovmorgon igår blev det blomm + vitlöksplantering och sen vedklyvining för hela slanten. Mor och rolle kom förbi på kaffe, och vi passade på att skicka upp honom på ladugårdstaket för att fixa trasiga tegelpannor (vi är båda höjdrädda så det var perfekt att få hjälp med det). Efter att klyven gav upp och ansåg att vi hade hållt på för länge med den så gick vi in och lagade mat (vid 19-tiden) och slappade loss innan vi stöp i säng....

Braig helg!!!

ja är FASTER

jiiihooo.. igår kom en liten Lukas 3700g och 52cm.

ÄR hemskt stolt och rakryggad tjej nu, och bror min var en hemskt glad pappa kan jag lova....

Nu väntar jag bara på att dom ska komma hem så jag får åka och titta på underverket!!!