snart snart

åker vi.. jiiiiihooo va gööööözzz sdet ska bli!!!!

regnar ute

vilket inte är särskilt uppmuntrande på något sätt.
Gick upp vid 7 tden idag och började tvätta lite för att vara ikapp med smutstvätt tills vi åker, efter ett besök på vårdcentralen vid 11 åkte jag till skara och åt lunch me skithögen och hämtade hund som var med på jobbet under förmiddagen. Nu är vi hemma igen och tvättmaskinen är  i full fart, funderar på att gå ut med hunden men vill avakta tills det regnat över lite granna.

Var över och pratade med grannen förut, dom är såå goa och lovade att ta hand om vårt hem under resan, fick information om att herren i huset har sågat av sg tummen vilket däremot inte var lika trevlig information, han mådde dock  under omständigheterna bra. Det värsta berättade frun, var att han när han kom in och blodet flödade ur hans hand inte ville åka till sjukhuset utan ville lösa situationen hemma med ett plåster. Och när hon äntligen fick iväg honom till akuten FICK HON INTE KÖRA utan det skulle han minsann göra själv, när sjuksystern sen sagt till honom att han ABSOLUT INTE fick köra hem utan var tvungen att ha handen i högläge hörde han tydligen inte den nformatonen heller utan satte sig sjäkv bakom ratten, "ENVETNA GUBBAR" sa frun on honom...hihi kan ju förstå henne!!

jaja, nu påkallar hund uppmärksamhet..

hejhej

sååå skönt

precis spontanbeställt en resa till Kraotien, vi åker på söndag och blir borta en vecka.. så välbehövligt sååå det e inte klokt..
Underbara vänner som tar hand om vår lilla dobbisgumma också.. tack tack tack så hjärtligt i förskott!!!!!!!!

jiiiiiiiiiiiiiiiiiihoooooooooooooooo