SkOtTdAgEn...

♥.. idag alla ni flickor som är giftassugna får ni passa på att fria om ni känner att det är viktigt för Er, skynda på att löp ringar annars går det 4 år till!!!! :)

Igår när jag kom hem, hade jag fått svar ifrån försäkringsbolaget angående min bil!
Fick veta att skadan går på vagnskadeförsäkringen och att självrisken är på 2500:- (huvva massa pengar jue) och att jag rekomenderades att kontakta "lämplig verkstad" som sedan ska kontakta förs.bolaget för prisförslag. Dom var minsann snabba i vändningarna, vilket var braigt!!


Jag plockade fram kvällsmat medan skithögen åkte och hämtade kidsen!

Efter maten var det dax för läxläsning.. stort barn=engelska, återberätta med stödord, mindre barn=matte, 8:ans tabell. Mindre barnet kom på att han hade nog lite glömt att plugga på detta tidigare och fick därfr göra extra mycket igår... Detta resulterade i ett mindre peronligt ras för hans del, då han inte kunde acceptera att han hade svårt att få in 7x8 , 8x8, 6x8 och 7x6... Han gav upp fullständigt och föll ihop i en hög över köksbordet, och tyckte att han var värdelös (gjorde inte saken bättre att storebror passade på att berätta att 8:ans tabell är lätt, även om det var vänligt menat tror inte jag det framgick till lillebror)... men efter lite lockande, pockande, tips och knep från min och skithögens sida klarade han sina uppgifter galant!
Det var då stortbarns tur attt berätta om olika uppfinngar på engelska med hjläp av stödord, detta gick som hejsan, och var snart avklarat.. duktiga killar!!!!

Lite dusch och sen läggdax för hela familjen..


Ikväll ska lilleman på Disco och vi andra fredagsmysa.. eller eventuellt gå på bandy.. vi får se..


Trevlig helg på Ersolen skiner...

.. himlen är blååååååå!!! Hoppas detta håller i sig hela dagen... bra för hjärtat tror jag!

Igår ringde skithögen mig på jobbet och sa med sin mildaste röst att han inte ville ha någon aktivitet när vi kom hem utan häämtmat och tv-kväll... jag gav godkänt eftersom det inte varit så mkt sömn för honom de senaste dagarna.

När vi hade ätit och han agerade telefonpratare passade jag på att vika tvätt, vattna blommor, dammsuga barnen rum, plocka iordining i köket och sen var det dax för slapparkväll efter en dusch.. skönt...

←→↑↓

Ikväll kommer barnen... mysigt!!!!

jobba vidare...


LöNeDag

igår, vilket alltd känns tillfredsställande enligt mig och troligtvis många andra!
Passade på att hansdla på COOP (skaffat oss lite vuxenpoäng genom varsit COOP kort och självscanning för övrigt) åkte sen hem och käkade lite, betalade räkningar och tvättade litegranna och avslutade dagen med att kolla på tv efter dusch.

natten blev inte så rik på sömn, och än mindre för skithögen som låg vaken.. blev väkta av anställd som var påväg till BB blamd annat.. kul nyhet men inte lika kul med väckningen.. min nattoroliga sambo har inte gjort sömnen mer sammanhängande, men får hoppas på en bättre natt inatt...

Skickat in skaderapport till försäkringsbolaget idag.. få r hoppas att man får ut något så stackars golfen får lagas ihop!!! (kosmetiskt operation, jävla divig golf för övrigt)


Olöst trött på det hära stället för stunden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!