10 stycken...

kakelplattor satte skithögen upp bakom spisen igår.. blev hemskt bra.. och dom satt kvar, åtmistonde till vi åkte hemifrån, så vi hoppas på att dom vill hänga kvar även i fortsättningen.

Efter en smörgås åkte vi på Hockey i Lidköping.. (kanske mest för att se skithögens snygga sponsorskylt bakom hemmamål, som nyligen blivet uppsatt) var tråkig 1.a och 2.a period men det rättade sig till så de vann tillslut!!

trött efter kaosdag på jobbet igår som har valt att fortsätta även idag....


jojo..

långhelg

Var vänlig nog mot mig själv och tog ut en semesterdag i fredags.. skönt skönt.. och det bästa var att skithögen också kunde vara ledig. Detta gorde att vi kunde kompletera vårt hem med taklister i sovrummet.. göööözz. Lite svårt dock med tanke på att taket inte behagade att var jämnt.. menmen..dom är U P P E iallafall...

Efter att vi varit asagörasketaduktiga.. bokade vi ett hotellrum i Växjö och drog iväg dit.. hemskt mysigt.. var ut e på Harrys och käkade mat och drack en smaskig öl, sen tog vi en promenad i stormen/regnet och tänlte att det tvunget måste finnas någon mer pub i staden.. så var inte fallet (åtminstonde inte vad vi kunde hitta) hittade istället ett myctiskt dansställe.. dit tydligen alla med kromosomfel vistades.. jösse vad vi hade roligt på alla andras bekostnad.. vi var för övrigt snyggast på stället...
EFter denna utmattande upplevelse (faktiskt jobbigt att skratta för länge) och en rom och cola (kvällens spännade drink för 59:-) gick vi till hotellet, köpte med en öl till rummet och somnade så småningom in utan john blunds hjälp!

Efter en brakfrukost på hotellet var det dax för att dra på sig varma kläder och åka på bandycup... det visade sig att vädergudarna tyckte att det var dax för regn/3+grader/snö och allmänt skitväder.. blött och kallt.. men kul att se dom spela.. bandyplanen liknade mer sjö än is men de vann 2 av 3 matcher trots väderförhållandet...

Att vakna upp en södag till strålande solsken är skönt.. att sedan efter kaffet gå ut och gå 2 timmar i fina vädret är lyx!!! Jösses som det var skönt!! avslutade eftermiddagen (efter att vi tänkt sätta upp vår fläktkåpa och upptäkt att vi fått fel från IKEA och inte kunde sysselsätta oss med detta) med att åka på Hockey..derby mellan skara-lidköping.. kul match....

Braig helg över lag!!!

spännande..

Hockey match i Lidköping igår kväll. hemskt kul, och HCL vann!

Var SÅÅÅÅ trött i morse att jag inte vaknade förän skithögens 511:e försök till väckning. Han berättade då (samtidigt som jag blev serverad en kopp kaffe 06:07, LYX) att jag hade pratat om "pojken vid pariserhjulet, som vi var tvungna att ta bort "(???!!!) tror jag lider av livlig fantasidrömmar eller nått... inte tusan vet jag!

Var hos frissan igår och kapade en bit.. skööönt, gillar att vara nyklippt.

Har halvt om halvt planerat in en semesterdag i morgon, nu var bara problemet att det inte längre är så säkert att skithögen kan vara ledig (nackdelen att vara sambo med egen företagare) vi skulle få upp de förbannade taklisterna som tdligen är ett mindre världsproblem för oss att få på plats, så att elektikern kan komma och slutföra sitt arbete hos oss.... håller just nu en tumme väldugt hårt och hoppas på att ledigheten slår igenom.. om inte kanske jag tar mig ledigt ändå och passar på att städa, och packar upp lite kartonger!

På lördag lutar det åt Bandycup i växjö... hade kanske tänkt oss att åka dit redan i morgon eftermiddag och ta in på hotell för att få en miniweekend.. får se vad som hinns med!

jääääsp---