tråkdag

igår.. massor på jobbet + att jag var tvungen att hålla en utbildning hela efetrmiddagen vilket gjorde att jag kom ändå mer efter än innan, och idag har jag trafikstyrningen också så det blir inte mycket annat gjort, får panikgöra rättelser emellan bokningsutskicken och telefonsamtal.
När jag äntligen kom här ifrån igår åkte jag till skithögen och vi betalade räkningar... blääää-- men eftersom skithög hade varit fantastisk som vanligt och inhandlat rödvin igår så fick vi oss varsitt glas när vi kom hem, det var bra för både hjärtat och själen efter en pissig dag!
När vi hade ätit gick vi ut på promenad med hunden, var jätteskönt, kom hem och kollade på fotbollen, och sen blev det sängen för oss.

I förrgår var mamma och Rolle på besök, jag var frökenasredig och bakade grov lingonbröd, så vi åt kvällsmat när dom kom med massa gott pålägg på det vugnsvarma brödet. Dom kom för att få krama om oss innan dom drar iväg till Italien på söndag, lyckostarna!!!

I helgen var det meningen att vi skulle ha aktivitet med skithögens anställda, men det blev inställt. Så nu ska vi försöka få lite gjort hemma istället vilket känns bra, och framförallt behövligt! Fast först ska vi börja med att ha mysighetsfredagkvall innan några tyngre sysslor drar igång..


hejhej

midsommar blåst förbi

Haft en såndädära toppenmysig midsommar, och är helnöjda även fast det inte har varit högsommarvärme.
När tältet var uppsatt och klart i Torsdags pustade vi ut och trillade in i semetsterlunk med ens, sen har vi haft det sååå gööööz..
Var i Falkenberg och hälsade på Henrik och Linda på midsommaren vid lunch, fick sallad och sen satt vi och mös i deras förtält och väntade ut regnet. När vi åkte tillbaka till campingen var vi lite oroliga över vädret men ju närmare Varberg vi kommer desto finare blev vädret. sen var vi torrskodda hela helgen.
På kvällen var vi bjudna till våra tältgrannar (ca 10 pers som bodde i ett militärtält brevdvid oss) satt där och drack och lyssnade på gitarrspel, sen drog vi oss vidare då vi var inbjudna till några från Stenstorp som bodde längre bort.
Blev en trevlig midsommar.
Lördagen gick åt till att slappa, gå tipspromenad, kolla på stormiga havet och bara ha det skönt!!

som sagt en toppenskön helg som avslutades med lite vandring vid blombackas jättegrytor och fika vid museejärnvägen utanför Gräfsnäs innan vi åkte hem och plockade in all vår bröte efter campingvistelsen...

mer sådannahäringa helger!!!!!!! 

helgen rusat förbi

vet inte hur snabbt denna helgen har gått... heeeelt 7kt.

I fredags gick jag upp vid 07 och fixade lite hemma, stack iväg till Lidköping och handlade tårtingridienser, plockade upp skithögen och kom hem vis 09. Bakade en godistårta i rekordfart och bytte om som hastigast och 09:30 bar det iväg till stan igen för att kolla på barnens skolavslutning.
Efter sång och frökenkramar åkte vi, barnens mor + barnens kompiar och deras mamma hem till oss på avslutningsfika. Lagom till att vi dukat färdigt ute kom regnet så vi fick göra en klassisk svensk förflyttning in i köket. 
                                                            

När vi fikat färdigt och umgåts en stund och barnen fått sina avslutningspresenter (varsin klocka) fick jag skjutsa skithögen till jobbet igen, hem och byta om (vita byxor + hundvalp = foderfläckar på låret) packade in barn + hund och även mig själv i bilen, till Tibro hämta skithög och sen till TIdan på studentfirande.
Kom hem vid 22:30 trötta som få, kollade på lite fotboll och barnen däckade. Själva pustade vi ut med ett glas rosé och kom inte i säng förrän vid 01:30.

Klockan 08:00 väcktes vi av klockan i lördags, upp och fixa matsäck åt lilleman som skulle på fotbollscupp i Grästorp. Efter lite fruksot åkte vi mot lidköping för lite inköp och sen åkte vi för att se en utav matcherna, lilleman hade blivet märkt av en dobb i pannan och såg olöst tuff ut på planen (dom slutade som tvåa i sin grupp så han kom hem med medalj, grattis grattis) hem, plockade iordning inför mor och rolles hundbarnvaktarvisstelse och förberedde inför deras middag. Dusch ombyte ett par glasvin senare, och en uns av stress då min kära sambo som tror att han är snabbare än vad han i verkligheten är började raka huvudet en 15 min innan vi skulle åka... :) kom åtminstonde iväg och i tid till 30årsrsfesten!
Blev en hemskans trevlig tillställning vill jag lova, nöjda glada och något rusiga åkte vi hem vid 22:30.
TACK så hemskt mycket mamma och Rolle för hjälpen!!

Något bakis vaknade vi upp i söndags av en kissenödig hund vid 07:30. strax därefter kom två mysiga barn och kröp ner i sängen, inte långt där efter kommer lillemans kompis som ska vara hos oss under dagen, han kröp ner han med och där låg vi tills frukost och såg på tv. Sen var det bara att kliva upp, baka scones (eftersom brödet plötsligt var slut) och iväg på fotboll i Lidköping-... kallt som tusan och regnit.. brr.. Yra tykte inte heller att vädret var kul alls.
Paniklunch vid vänern (engångsgrill och korv) och sen nästa match. VId 17-tiden kunde vi åka hem och äta lite middag och slappna av en stund.

Och så plötsligt var helgen slut och man är åter på jobbet..

Bara 3 dagar denna veckan, sen blir det ledighet och midsommarfirande!!!

tjo´!