helgen rusat förbi

vet inte hur snabbt denna helgen har gått... heeeelt 7kt.

I fredags gick jag upp vid 07 och fixade lite hemma, stack iväg till Lidköping och handlade tårtingridienser, plockade upp skithögen och kom hem vis 09. Bakade en godistårta i rekordfart och bytte om som hastigast och 09:30 bar det iväg till stan igen för att kolla på barnens skolavslutning.
Efter sång och frökenkramar åkte vi, barnens mor + barnens kompiar och deras mamma hem till oss på avslutningsfika. Lagom till att vi dukat färdigt ute kom regnet så vi fick göra en klassisk svensk förflyttning in i köket. 
                                                            

När vi fikat färdigt och umgåts en stund och barnen fått sina avslutningspresenter (varsin klocka) fick jag skjutsa skithögen till jobbet igen, hem och byta om (vita byxor + hundvalp = foderfläckar på låret) packade in barn + hund och även mig själv i bilen, till Tibro hämta skithög och sen till TIdan på studentfirande.
Kom hem vid 22:30 trötta som få, kollade på lite fotboll och barnen däckade. Själva pustade vi ut med ett glas rosé och kom inte i säng förrän vid 01:30.

Klockan 08:00 väcktes vi av klockan i lördags, upp och fixa matsäck åt lilleman som skulle på fotbollscupp i Grästorp. Efter lite fruksot åkte vi mot lidköping för lite inköp och sen åkte vi för att se en utav matcherna, lilleman hade blivet märkt av en dobb i pannan och såg olöst tuff ut på planen (dom slutade som tvåa i sin grupp så han kom hem med medalj, grattis grattis) hem, plockade iordning inför mor och rolles hundbarnvaktarvisstelse och förberedde inför deras middag. Dusch ombyte ett par glasvin senare, och en uns av stress då min kära sambo som tror att han är snabbare än vad han i verkligheten är började raka huvudet en 15 min innan vi skulle åka... :) kom åtminstonde iväg och i tid till 30årsrsfesten!
Blev en hemskans trevlig tillställning vill jag lova, nöjda glada och något rusiga åkte vi hem vid 22:30.
TACK så hemskt mycket mamma och Rolle för hjälpen!!

Något bakis vaknade vi upp i söndags av en kissenödig hund vid 07:30. strax därefter kom två mysiga barn och kröp ner i sängen, inte långt där efter kommer lillemans kompis som ska vara hos oss under dagen, han kröp ner han med och där låg vi tills frukost och såg på tv. Sen var det bara att kliva upp, baka scones (eftersom brödet plötsligt var slut) och iväg på fotboll i Lidköping-... kallt som tusan och regnit.. brr.. Yra tykte inte heller att vädret var kul alls.
Paniklunch vid vänern (engångsgrill och korv) och sen nästa match. VId 17-tiden kunde vi åka hem och äta lite middag och slappna av en stund.

Och så plötsligt var helgen slut och man är åter på jobbet..

Bara 3 dagar denna veckan, sen blir det ledighet och midsommarfirande!!!

tjo´!
#1 - - ViLLa:

haha... shit vilken helg ni hade! galet snabb, men d hans me en hel del! effektiv ebeeh som vanligt! haha



ha en fin midsommar & jag har slutat dansa! hehe