sjukvecka

När vi i söndags avslutade en hemskt skön helg i malmö och begav oss hemåt började skithögens sen  lördags påbörjade förkylning att öka i svårhetsgrad... detta resulterade ii att jag körde hela vägen hem och han mest engagerade sig i att ha frossa och må görkass... (klagade endast lite).
När vi efter en ganska bråkig väg hem pg.a vädret anlände till knektängen visade det sig att han hade 39,9 graders feber, skithögen påpekade snabbt att jag endast tyckt synd om honom som om han hade 38,7, och därför var skylldig honom ompysslng... så det blev alvedon och te med honung.

Detta har sedan hållt i sig i veckan...och jag har varit mer ½ krasslig med huvudvärk förkylningstrick och halvdassighet  allmänhet..


ska nu laga färdigt middagen istället..... och får återkomma med mer info!!!!

skärtorsdagDå var det skärtorsdag och dax för att putsa upp kvasten, och packa ihop för resan mot blåkulla.. funderar på att åka i morgon bitti istället, när det inte e så mycket trafik, svårt bara att få kvastparkering under morgondagen!!


Lugnet har lagt sig på jobbet efter lunch, då många företag valt att stänga tidigt en dag som denna. Jag längtar hem och funderar  på om man ska försöka sluta lite tidigare idag.. inte säkert det går dock med tanke på att jag är transportledare idag ihop med mitt vanliga jobb!!

Hoppas på att inte vädret blir för jävligt i morgon nu när vi ska åka iväg till Malmö.....
Ska bli såååå skönt att åka iväg och semestra lite.. var på bolaget och inhandlade vin och några öl som vi kan mysa med på hotellrummet igår.. mysmys...

Glad påsk på Er, ät lagom med godis & ägg

soligt..

.. det gillar vi.

Sitter och ängtar till vår malmöminisemester i helgen.. vill att det ska vara nu! Orkar inte jobba mer den här veckan.. inget skojigt alls vill jag påstå!
En himla tur att det är kort vecka så man inte behöver mer än 4 ångestdagar!

Måste jobba...