jiiihoooo

Miss Li var huuuuur bra som helst, symfonikerna gjorde hela spelningen göramäktig och alla gav järnet. hur coolt som helst.. själva huvudpersonen var dessvärre förkyld och fick ta i för livet med sin lilla kropp för att få fram alla toner (lite synd om henne måste jag påstå) men det blev succé iallafall, och skithögen var asagörasketanöjd med sin present, vilket var det bästa av allt!!!

Efter denna lyckad kväll som vi startade med en öl på avenyn, gick vi hemåt svärmor då vi insåg att alla som trängdes på krogarna var aspackade och vi mest nyktra och trötta, så vi gick mot heden... svärmor var vaken så hon och sonen tog en wiskey ihop och vi satt och tjötade skit ända in på natten..

Lördagen startades upp med frukost och morgonbestyr, sen gick vi och barnen ut på stan.. dom ville gå till butricks nämligen, och så passade vi på att gå till saluhallen för att köpa kronärtskocka som skulle avnjutas på kvällen. Mysigt att gå och strosa på stan ihop...
Vid 13-tiden åkte vi mot Lidköping igen för att hämta pp N & J , bästa hundvakterna, och sedan åka till drömstaden för att bjuda domk på pizza till middag...
Sen tog vi md vår 4bente familjemedlem och åkte hem för lördagsmys.. efter kvällsmaten (kronärtskocka) blev det dansbandskampen så att vi kunde hejja på scotts i kör!!!

I söndags efter frkost tog vi och packade in oss i bilen och åkte till Tibro för att hälsa på min far, och tände ett ljus för älskade farmor på kyrkogården, när vi kom hem blev det snabb lunch och sen skulle stor son spela träningsmatch, medans han gjorde detta spelade mindre son spelade x-box och vi vuxna agerade asagörasketadktiga och gjorde iordning garderoben som var enormt behövligt, duktiga vi!!!!!

Miss LiI morgon ska vi och barnen till Göteborg, kidsen ska få umgås med farmor medans jag och skithhögen ska på Miss Li och även gå ut och ta en öl å kanske käka någe gott är planen... Skithögen fick biljetter av mig i födelsedagspresent så i morrn är det firafödelsedagskväll för hela slanten.. Farmor och kidsen ska nog göra något mysigt dom med, och sen bor vi över natt hos henne.


Yra får bo hos J & N och får busa fritt med polarn Nilla.. tack för hjälpen i förhand till er.

Ska bli mysigt...


tjo´

idag är jag inte...

....någon direkt pigg tjej.

Skithögen har varit tvungen att börja jobba mitt i natten i två dagar, igår gick han upp vid 03 och idag vid 04 tiden. Detta har resulterat i att även jag och hund har vaknat till vid dessa tider, antingen för att få kissa eller för att ta emot en mysig hejdåpuss. Det underliga fenomenet mitt i natten när man blir ensam i den stooora sängen är att det är extremt svårt att somna in igen... i morses somnade jag om vid 05:25, när sedan klockan ringde vid 06:00 var jag ju sketatrött.. hade nog tusan varit bättre att gå upp vid 04 istället men vad tusan det vill man ju inte...