idag lyser solen

trots att det har regnat och blåst storm hela natten, trodde tusan att torpet skulle blåsa iväg...

Igår testade Jacob att åka buss till och från skolan för första gången, jag agerade bussvärdinna/styvmor och följde med honom på morgonen för att vänta på bussen då han ansåg att detta moment var aningen nervöst.
På eftermiddagen ringde han och hade åkt bussen hem, plingat på rätt ställe, och ansåg att bussåkande var inget svårt alls " Emma, det gick ju bra ju, det var inte så svårt" var hans kommentar i telefon efter han stiget av bussen hemmavid! Han är duktig han!! 
Så plötsligt blir hans varannanveckaboende lite enklare när han inte behöver vara beroende av skjuts hela tiden, nu kan han komma och gå som han vill!!!

´

Denna veckan, trots att den nyss börjat har varit hemskans rörig.. vet inte varför men det verkar som om det mesta vill röra ihop sig, hemskans konstigt att det är så ibland !!!

NEheh nu måste jag jobba vidare!!!


tjo´

höstrusk....

idag är det riktigt höstruskigt ute, såntdära småttsmåttregn mörkt och blåsigt så att man fryser när man sitter inne och tittar på vädret. Halvkaos på jobbet idag, vilket resulterat i att jag är allena på kontoret och försöker reda upp dagen med bilar som går på halvfart och vikarier lite varstans, kul med utmaningen att allt ska fungera :)

I helgen har barnen varit hos oss, vilket varit mysigt.
Jag har även lyckats plugga och skickat in inlämning nr 3 till högskolan!

Hela fredagen ägnades åt näringslivsmässa i Skara, var jätteroligt och hemskt givande med toppenföreläsningar och massa företagare från byggden!

Nu tycker jag klockan borde vara 4 så man kunde åka hem och vila sig!!!

tjo´

jääääsp

Är trött, var tidigt på åkeriet i morse då det var morgonmötesplanering för skithög och niklas. Sovit illa som tusan inatt. drömt och ordnat gaaah, jobbigt.
Men idag är det fredag som tur är och nu kommer det en helg som känns jädrans skönt.

Min hund är sur på mig för tillfället då hon inte fick smaka när jag åt min knäckemacka med kaviar på här för en stund sen. Hon la sig i bädden och tyckte att jag var sketatråkig...;)