helgen har passerat

varit full av aktiviteter. besök av mor + rolle, Jenny, Niklas & Mille, Hambo, Jacob hade kompis hemma å dom körde cross. Hållt på med veden, jag har pluggat och skickat in den andra inlämningsuppgiften osv...

Sammanfattning = det har varit en braig helg,och mysigt med barnen.


ibland blir saker inte riktigt som man trott, men det kan vara något bra, tror jag, eller!!!

trött som tusan

Idag törs ja lova. Känns som jag inte sovit på flera månader fast fallet inte är sådant.

Kom på mig själv med att börja bli en riktig såndära pålandetbo i morse, när man går ut med hunden vid 06:30 endast iförd trosor och kofta utan att bry sig. Snacka om att ta för givet att man bor isolerat och inte behöver ta hänsyn till andra människor. Nu bor vi inte riktigt så isolerat som man tror i dessa lägen, utan överaskas titt som tätt av diverse bilar och även grannar som är morgonpigga.... man kan ju undra om dom blir förvånade när någon trött morgonfrisyrig ung kvinna är halvnaken i trädgården med hund vid den tiden, eller om det är helt okej när man bor mer än en mil från centrum???

när man

har gått och gjort sig arbetslös såsom jag kan man fundera över om man gjort rätt, ny sysselsättning, pengar osv. hela dagarna i ända. Detta vill man förvisso helst låta bli då man lätt blir deppig av sådana tankar, men det är dessvärre lätare sagt än gjort.
Idag har jag (som igår) vart hos skithögen på kontoret och suttit å pluggat lite granna, fick för övrigt KLART GODKÄNT på första inlämningen vilket kändes väldans bra! Nu har jag börjat med uppgft nr 2 som handlar om materialförsörjning, produktion och distribution, trodde denna skulle vara lättare än den första men så var inte fallet då vår kursledare ställer högre krav på denna inlämningen + att det ingår en massa "egen disskusion" som är en uns av svårare än att ha en kurslitteratur att hänvisa till, tycker jag!

Hundutställningen som gick av stapeln i helgen var rolig och givande, duktig tjej!!!!