det blir aldrig som man tänkt sig...

.. nej, det har en tendens att bli helt tvärt om ibland till och med!

Förra veckan inte hade vi MYCKET att göra, jobb, renovering, flytt och flyttstäd skulle fylla vår vecka då det var besämt att den nya ägaren till torpet skulle få tillträde på fredagen.

Måndagen startade med att Hedvig blev sjuk, 39.5 i feber och hängig liten tjej, hon gick på alvedon hela dagen men febern ville inte ge sig. Hon kräktes och var inte alls sitt vanliga glada jag. På kvällen ringde vi sjukvårdsupplysningen då febern fortfarande låg hög och hon var flämtig, dom skickade oss till akuten i Skövde.
Efter undersökningar, blodprov och en massa alvedon fick vi åka hem igen då dom inte hittade något direkt fel på henne, så vi var hemma vid 1 tiden på natten trötta!
Tisdagen fortsatte med feber och natten till onsdagen vaknade vi av att Hedda hade en febertopp och skakade som ett litet asplöv och kräktes, sjukvårdsupplysningen rekomenderade alvedon i stora lass och sedan kontakta vår barnmorska på morgonen. Hon i sin tur bad oss ringa barnmottagningen, som bad oss avvakta under förmiddagen för att se hur Hedda artade sig, framåt eftermiddagen fick vi en tid på barnmottagningen på KSS och Hedda åkte in med världens bästa pappa medans jag stannade hemma med elektrikern!
Det visade sig att jag fick åka in till som jag med då Hedvig blev inlagd på grund av urinvögsinfektion som gptt upp i njurbäckenet. Fick stanna till torsdag eftermiddag och nu går Hedvig på antibiotika.

Tordagskvällen blev aningen intensiv, som tur var kunde mamma och Rolle komma hit och hjälpa oss annars hade vi aldrig blivet klara, mamma barnvaktade Hedvig, jag, Jeppe & Rolle bar och bar och bar och sedan avslutade jag kvällen med att städa torpet! Vid 22-23 tiden fick vi i oss lite pizza och kunde skicka hem Tibroborna! Tack mamma & Roland för att ni ställde upp, hade inte gått utan er!!!!

Fredagen blev husskrivardag så nu är vårt älskade torp sålt och vi har endast ett boende att bekymra oss om!

Måste även säga att vi har haft en helt underbar behandling på KSS både akutens och barnavdelningens personal har varit helt fantastiska!

Lägger ut lite bilder från helg hos Joakim & Wej och Babysim som mormor var med på.


Kan sitta själv!


Joakims näsa är god




Farmor kom också!


Mera välling pappa!!


det bjöds på GOD mat!









#1 - - kix:

vi vet ju alla att hedda kommer bli bättre än therese alshammar när hon blir lite äldre..

puss

#2 - - mormor solweig:

Oj vilka snyggingar i badet .

Skönt att lillan börjar bli bättre.

Kram Mamma/Mormor