Blev förvånad....

..igår när jag jämnförde magbilderna från vecka 20 med dom från v 24, jösses vad jag växt, man upplever verkligen inte själv hur man växer.. hehe


I helgen kommer kidsen, och faktiskt så vet jag inget om vilka aktiviteter det kommer innebära.. antar att det blir någon slags bandymatch eller liknande, vi får väl se. 

Hoppas på att det ska bli lite solsken så att man kan få lite ljus på sig och kanske en uns av b-vitamin gratis.. hade varit gött att få känna sig lite vårigt pigg. 

 

................På begäran..............

.. av främst Catrine kommer här lite bilder på magen, tagna igår (v. 24)

 

 

sådär ja, så tjock är jag just nu........
Igår var vi jättetrötta när vi kom hem från jobbet.. en snabbis ut med hunden lite filmjölk till kvällsmat, dusch, magfotografering och sen blev det tvtittande i sängen för vår del... även Yra la sig tidigt.. jag somnade innan nyheterna hann informera om kvällens rubriker... vaknade vid 22:30 och gick och borrstade gaddarna, sen somnade jag på nytt... gööööööttt..

Bilstädning och ömma höfter

Igår fick jag en stund över på jobbet och passade på att städa ut bilen som såg ut som strax efter ett världskrig, bara att konstatera att det inte är någon fördel med ljus klädsel i bilar, framförallt inte när man har hund och barn i den heller...
Skithögen var bnatuligtvis snabbt framme med kameran och fotade mig under "arbetet". Bilen blev fin men mina höfter ansåg INTE att jag hade tagit ett klokt beslut...
 


Efter jobbet åkte vi direkt till skogen och spårade med Yra, skönt och roligt... MEN inte heller detta var något som mina höfter ansåg var givande, så igår kväll hade jag extremt ont.. faktiskt inget skoj alls.. kan inte förstå hur alla stackars människor med ledvärk och andra åkommer orkar med sina liv, hur tröttande som helst att ha ont varje dag ju, jag vet ju åtminstonde att detta är sammankopplat med en graviditet, vilket betyder att det kommer gå över!!!
Ringde sjukgymnasten igår för att få komma dit och undersöka mina höfter och kanske få lite tips, råd och ett stödbälte.. dom hade inte tid för mig förrän den 11 Februari.. menmen, nu har jag varit duktig tjej och bokat iallafall!
 Önas Yrväder Furia "in da wood"