förra helgen..

...hade vi kalas för grabbarna som båda två fyllde år tidigare i sommras, då vårt hem är väldans trångt så blev det fest i ladan med grillat.

Grabbarma fick gå skattjakt/klurighetsrunda för att hitta sina presenter. Dom fick varsin BMX vilket var uppskattat som tusan av dem båda!

Nedan kommer lite bilder från helgen.

Tårtbak innan frukost.... sovfrisyrer!! :).. alla barn var med och fixade tårtorna, till och med Hedvig som, låg i insatsen och gav oss glada tillrop såsom gaaah, maaaa, grrll och neeeeh....Resultatet (Hanneman valde vad som skulle vara ovanpå)
Synd att inte farmor var med och fick godistårta... får göra en till dig en annan gång Waihlit...
Det går att ha mysigt även i en lada!Lukas tyckte att farmor behövde hjälp med matenÄven jag & Rolle som allt som oftast är fotografer hamnade på bild, tillsammans till och med
(även Hedvig fast hon äter vid fototillfället)....Jeppen var även han ute på cykeltest, å tydligen även hjälmtestdet har cyklats en del sedan presenterna gavs kan jag lova... ett nytt jättegupp har plötsligt dykt upp bakom vår lada, (undrar om vi fått hit någon slags genmanipulerad sork till HasslösaI helgen som kommer ska vi åka till High Chaparall har vi bestämt så nu hoppas vi på finfint väder... bådar inte så gott när man kollar ut på spöregnet och halvstormen idag men man får leva på hoppet.

lovat Hannemannen

att länka till han alldeles egengjorda helt nya hemsida så det är bäst att hålla det löftet!!!

älgbrööööööl......åååh kärleksförklaring

..att ha en tonåring hemma är väldigt intressant på många sätt, till att börja med får man rannsaka sig själv till att inse att det faktiskt är den före detta lilla grabben som står bredvid en och plötsligt låter som om han hade en tupp i halsen emellan de mörka tonerna (att "älga" kallar han det själv när rösten brister). vart tog den söta pojkrösten vägen??? Det har gått så fort..plötsligt är han närmare 170 cm lång, vem har gett honom gödsel? INTE VI!!
Att ta sig från ett rum till ett annat som tonåring är fullständigt omöjligt utan att riva ner, stöta till eller göra sönder något på vägen.
Att utföra något överhuvudtaget utan att låta verkar vara svårare än hjärnkirurgi och raketforskning samtidigt.. härliga tonår... det labila humöret han drogs med för ett halvårsen har dessbättre lindrats en aning, numera är han faktiskt på gott humör mer eller mindre 79% av dagen, förut var det snarare gott humör på sin höjd 8% av dagen så det är väldigt behagligt här hemma numera, och både han själv och resten av familjen har det betydligt härligare...

Att leva tillsammans med en man, en tonåring och en pojke på 2 rum och kök (+ oss flickor då.. jag själv, bäbis och dobbermannflickan) är även det lite speciellt vill jag lova... låste detta i ett humormagasin och tyckte det var ganska träffande på många sätt med tanke på testosteronhalten i vårt hem.....Kurser för män (tonåringar och pojkar, kanske främst tonåringar)

Kurs 1. Toalettpapper, är det sant att det växer på toalettpappershållaren?
#Disskussionsgrupper

Kurs 2. Grundläggande skillnader mellan smutskorgen och golvet! #Overheadbilder och funktionsbeskrivande diagram

Kurs 3. Lära sig hitta saker, börja med att leta på riktiga platser istället för att vända upp och ner på huset. #öppet forum

Kurs 4. (främst till skithögen) Riktiga män frågar efter vägen när de kört fel. #Män träder fram med berättelser från verkligheten

Kurs 5. Efter middagen, Kan disk flyga ner i diskmaskinen av sig själv? #Videoexempel

Kurs 6.(även denna skithögsriktad) Hur man fyller ett iskubsflak. #steg för steg med diabilderSom sagt så är dte väldigt intressant att leva med 3 av de manliga könet, och man får i vissa stunder bara lära sig att gilla läget, så trots allt :) ... ♥älskar min lilla familj med alla fel och brister vi har tillsammans, LOVE U!!!