foton från det senaste

midsommarhelgen

Midsommar firades hos bror med familj, och under helgen var också Joakim & Wej på besök hos oss.

 


Joakim passade på att fotografera sig själv med vår kamera!!
midsommaraftonLukas dansar med mamma & pappas hjälp
Medans vi vuxna spelade en omgång crocket (med vissa regeldisskusioner och bror som FÖRLORARE) passade Lukas på att ta en upptäcktsfärd i trädgården och Hedvig sov sött i vagnen.


gillar den här bildserien skarpt på Lukas!!!Rolands födelsedagskalas

Filip myser med Hedvig och Linn kollar på..
Trivs i Rolands famn

gosar en stund på mormor och Rolles köksbord
Pussar av mormor
Lite blandade bilder på världens finanste tjej.

Världens bästa kicki på besökSommartjejen med sötaste strumporna från mormor


 "pytteliten"

med brorÅH SIST MEN ABSOLUT INTE MINST

Idag har vi haft vår lilla "Heddapedda" hos oss i 5 veckor, såhär fin är hon dagen till ära (pappa kallar henne dock för clown, en söt sådan i sin söta dress)
Föräldraleldighet, och vilse i svärfars trädgård!

Är man ledig för att man blivet förälder eller förälder för att man är ledig, och kan man vara förälder och ledig samtidigt?

Jag tycker iallafall att det är väldigt förvirrande att vara hemmavid, jag känner mig otålig och rastlös, samtidigt hinner jag ingenting.. helt sjukt.. men i allt detta är det superdupermysigt att få vara med vår lilla tjej, som är en mönsterbäbba. Gråter bara när hon är hungrig, annars är hon nöjd med livet, endast lite magknip som besvärar henne faktiskt.
Tror däremot att jag så småningom kommer vänja mig vid ledigheten, och som tur är jobbar jag du delvis också!!

Jag är så förundrad över att man plötsligt älskar någon mer än livet självt, att man får ont i hela kroppen när inte denna lilla varelse är tillfreds och vill vaka över detta knytte konstant.. såå häftig känsla, den går inte beskriva utan måste upplevas, älskar att vara mamma till denna lilla och framförallt förälder tillsammans med skithögen, LOVE U!!!Stort ansvar!

Svärfar och fru är iväg på välbehövlig semester.. detta har resulterat i att jag har det stora ansvaret som trädgårdskötare åt dem (främst svärfar då det nog räknas till hans trädgård mestadels, hoppas du ursäktar Eda). Detta har än så länge gått galant, då vädret varit finfint och blommorna behövt sig en skvätt, men annars är det inte direkt betungande... det som är mest nervöst är att hålla allt vid liv så att jag inte blir hängd i växthuset när dom kommer hem, därav lite vilsenhet i svärfars trädgård.. hihi

Hoppas ni har det mysigt därborta!!!

liten fröken växer

varit på BVC idag och lilla Hedvig har ätit sig till stabila 4130gram.

Imorgon är det plötsligt midsommar och det ska firas hos morbror Fredrik med familj, börjar förvisso med uppvärmning av firandet ikväll då vi ska till farfar & Eda och säga hej då till dom innan dom ska på semester. Eventuellt dyker även farbror Joakim & Wej upp, vore skojigt!

Trevlig midsommar allihopa!!!
Rockbaby