...funderar på att bli en avhoppare...


 Du är på dag 227 av 280. (81,1%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 2 fulla dagar (v32+2).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 22 maj 2009
Du har 53 dagar kvar till beräknad förlossning.

HJÄLP, om 53 dagar är det (enligt beräkning) meningen att jag ska förlösas, jag känner att jag inte riktigt r redo för det, att det är en otäck sak som jag gärna låter bli, därför funderar jag på att hoppa av det här med graviditeten, eller bara stanna den i detta skede så att jag kan starta igång igen när jag har ett bättre tillstånd rent mentalt för att närma mig förlossning.
burrburr...Nu är helgen överstökad, i Fredags hade vi myskväll fats vi blev bara tre st + hund ur familjen då den äldre sonen var på disco. Den ungre valde att vi skulle äta kött, pommes och bearnaise så det fick bli så :) sen var det lets dance som gällde.
I lördags vaknade vi redan vid 07-tiden och gick upp för att äta frukost, sen kopplade skithögen vår nya fina traderaspringer till sin cykel och så tog vi tre + hund (som aldrig varit med på cykeltur tidigare) en liten sväng.
Efter det satte vi oss i bilen och åkte hem till min bror för att träna hund men även bjuda på vetekrans då jag blev hotad med att bli utan julklappar om jag inte kom med fika :).
Våran hund som inte är riktigt klok bland andra hundar levde runt rejält innan hon taggade ner så pass attt det gick att träna med henne, men med brorsan hjälp funkade det till slut riktigt bra, och det var skoj att se henne fatta vinken till slut!

Hem och käkade lite, sen åkte lilleman iväg på "party" mellan 18-20 och kom lagom hem till Robinson & earth hour, vi släkte ner hela huset + värmen tände massa ljus och vedspisen och sen lät vi faktiskt tvn stå på (kan inte begära för mycket av en 10ååring.) verkade faktiskt om dom flesta i Hasslösa var duktiga och miljömedvetna och släkte. Jag tyckte att det var hemskans mysigt iallafall.

oj jöööösses var klockan går.. får fortsätta en annan gång.. måste dra iväg mot patille nu....

slutatidigtpåjobbetdag..

Igår gick jag hem lite tidigare än vanligt, detta för att kunna hinna med att baka litegranna då vi ska iväg på utflykt hela söndagen till Motalapå trampolintävling åh jag insåg att vi inte har något i frysen hemma skickades jag hem för att åtgärda denna brist.

Så det blev kanelbullar och kransar för hela slanten.....

 Jäsdax

 Utbakardax
 Jäsdax igen..
 Resultat..

Deg två

 Före....
...åh efter...

Så när skitghögen kom hem doftade köket konditori och han fick varm bulle att äta :)

Det stora problemet med att baka när man har en medicinboll framtill är inte bara att den gärna blir mjöldoppad utan att man även får ont av foglossningar när man står framåtlutad så pass länge och arbetar så vid 20:30 kunde jag knappt röra mig, det blev alvedon och vila för min del... jäkla skit också att man ska vara begränsad, svårt att acceptera det vill jag lova. Så skithögen fick själv hänga upp tvätten och fixa det sista i köket då jag inte kunde röra mig varken fram eller bak utan att bli ilsk på smärtan. så kan det vara. :)
 Var iallafall dkönt att få lite bakning utförd....

duktighetshelg

ja, faktiskt har vi varit hemskans duktiga denna helgen.

I fredagd bestämde jag mig för att överaska skithögen när han kom hem eftersom han skulle jobba till sena kvällen, så efter jobbet åkte jag hem, tog på mig hängslebyxorna och började måla i badrummet/tvättstugan.
Taket och den del av väggen som inte har kakel skulle tusan i mig bli vitt innan skithögen klev innanför dörren. Så jag målade å målade och klättrade på pallar och tvättmaskinen fram och tebax. När Skithögen klev in hade jag hunnit med att stryka två gånger faktiskt... ååh tusan som han blev förvånad, och även glad över min ansträngning.
(Igår kom förövrigt mor och Rolle på grillkväll, då fick jag skäll av henne, som inte ansåg att man skulle klättra omkring som en spindelapa och måla i 7:e månaden, hihi)


Lördagen ägnades bland annat åt, förutom av att njuta av den härliga vårsolen, ytterligare lite målning, mätning av huset (då vi ska ha en arkitekt på besök ikv'äll som kanske ska göra något roligt av vårt lilla torp), och sedan rensning av skafferiet som vi tryckt in massa skit i sen vi flyttade in, så att det numera varit fara för livet att öppna dörren in utifall att något trillat ut och träffat någons huvud, men nu minsann kan man faktiskt både gå in i det och till och med v'ända sig om därinne.
Efter denna ansträngning blev det en tur till Svärfar med fru för att hjälpa dom bära in kyl/frys och få middag i form av fiskgrattäng som var supergod.

Kvällen avslutades med att kolla på Robinsson och sen somna framför tvn trötta som få!!!

I söndags tog vi sovmorgon, sen blev dfet en 2timmars promenad med hund  i skogen, åt "brunch" åh förberedde oss för att få grillfrämmat på kvällen.

Varit en braig helg!!!!Idag har jag varit hos barnmorskan och mätt mage, kollat provsvar, lyssnat på hjärta osv. allt såg bra ut och troligtvis har bäsungen valt att lägga sig med huvud neråt på vänstersidan av min mage och verkar trivas där.. ska undersöka saken igen vid nästa besök då BM var lite osäker om det var huvvud eller rump hon kände.