....jösses....

..vad tiden går fort, igår firade vi Hedvigs ½årsdag, storatjejjen!

Paket från mormor fick hon, pappret var skojigast tyckte hon själv;)Hedvig har även varit med en del under renoveringen och detta har även det fotograferats såklart!Blåbärsputte i pappas mössa..Hinner inte mer än såhär nu men liiiite uppdaterat blev det iallafall!!


jääääääääääsp..

...jösses jag är tröttare nu (07:16) än vad jag var igår när jag gick till sängs, och när liten somnar om som en stock vid 06:45 får man inte ligga kvar för att någon luftvärmepumpssnubbe ska komma och kolla in värmepanna, typiskt. Mysigt ändå att gå upp samtidigt som mannen och dricka en kopp varmt stärkande kaffe ihop!

Erika: har en lösning på ditt problem, du får se till (om du ni nu ska ha en liten pojke) att föda aningen förtidigt så du får "förtur" på ALLA namn, hihihiih....

Så trött i ögonen så jag orkar inte skriva mer...

phew..mycket nu

Att ha två hus är inte någon dans på rosor, framförallt inte när det ena ska renoveras i superdupersnabbfart så att man kan flytta ifrån det andra som förfaller vad det gäller hushållssysslor på grund av att man har em ickeexisterande lust till att göra något i form av städ och liknande när man vet att man ska flytta snart.
MEN samtidigt är det väldans kul att fixa och dona och få det som man vill ha det i det nya huset, och som tur är gäller ju detta en begränsad period så vi sliter ju met tillfälligt ;).

Igår var mamma hos oss i stort sett hela dagen, hon kom vid 11, vid 13 var vi och babysimmade i Skara vilket var mysigt att mormor var med på. Hedvig gjorde sitt första dyk under vatten vilket gick kanonbra!! Hungriga efter den blöta aktiviteten åkte vi och åt lunch, handlade lite och sen barnvaktade mormor medans vi grejade i huset, perfekt med barnvakt en kväll så man hinner med lite mer, tack för hjälpen mamma!

Idag ska vi åka och kolla på en soffa efter att Skithögen varit på utvecklingssamtal med sin son!Puss på er!