harkel, snörvel.....

Vi är asagörasketaförkylda jag och lillfröken!
Stackars Hedvig har full sjå att försöka få luft när hon äter och få göra små pauser för att andas emellanåt. Vi hostar och snörvlar som tusan och min hals är mig inte alls följsam, förkylningsskit!!

För övrigt flyter livet som nybliven hustru fram finfint, torpet är nu sålt (ska inte ropa hej än dock då kontraktet inte är skrivet) så det närmar sig till att vi ska flytta till STORT hus!

Orkar desvärre inte författa så mycket idag, seg i hjärnan av allt snor, men får göra en snabbuppdatering så Waihlit blir glad, hihi

Kommer lite fler bilder från dopet/bröllopet:

Fadderkicki och "blind"hedda


FaddewejDop övergick till vigsel!!

Den 19/9-09 vigdes jag och Jeppe! Och plötsligt är man nu man och fru, vilket känns härligt!

Vi hade planerat allt i smyg för våra nära och kära eftersom vi själva absolut inte ville ha något stort och pampigt utan så enkelt som möjligt.
Det var endast våra föräldrar, bröder med respektive, Kicki med sin peter (hon blev fadder till Hedvig tillsammans med Wej) + två bonusinbjudna - Robert och Åsa. Och så kom Johan & Josefin till kyrkan och tittade på oss vilket blev en glad överraskning.
Så när dopet var klart bad prästen faddrarna ta med sig Hedvig och gå ner och sätta sig, för nu skulle det bli vigsel!! DOm flesta blev nog förvånade, medans några hade anat att vi skulle gifta oss!

Allt blev precis som vi önskat och efteråt bjöd vi på fest på en liten pub vid kyrkan, som varade framåt natten!

Vi är hemskans glada över vår bröllopsdag och att vi fick den precis som vi ville utan presenter och massa ståhej!
syskonmys!

Brödernabus har varit hemma i helgen och därav har det varit riktigt syskonmys!
Hedvig orkade dock inte hela tvkvällen...
,

VI har förf övrigt gått och blivet med ett hus till, så nu ska vårt kärakära torp säljas och vi ska få ett större boende!!! Skönt men skrämmande :)

Då kanske Hedvig kan få bada i större balja än såhär, hon gillar det dock i vilket fall...