NEEEEJ!

Lilltös och jag har varit på barnmottagningen i Lidköping, barnläkaren sattte in Kåvepenin (göööräckligt tydligen) då hon har en påbörjad öroninflamation och en irriterad och svullen hals.
Febern visade 40,5 i förmiddags pch hon är inte glad alls. Stackars vår lilla skatt.

Vår planerade grillkväll med brorsan och hans familj blir därmed inställd, så vi får grilla själva, och pyssla om Hedda och Hannes istället.

trevlig helg!

snart valborg

ja plötsligt såg jag i kalendern att det faktiskt är valborgsmässoafton på fredag, hur fort går det igentligen???

Helgen har varit bra, har bland annat varit på champagnemingel i tibro vilket även "urartade" till ett frieri med tillhörande fyrverkeri, var väldigt trevligt och annorlunda, tack U & M för en väldigt trevlig kväll, och tack mamma och Rolle för att ni barnvaktade Hedda som var krasslig.

Hedda tyckte tydligen att det var läge att smitta ner sin kära mor igen så igår var jag halvdöd, med närmare 40 graders feber och förkylning. idag är jag något piggare, febern har flyttat på sig men halsen river fortfarande och är öm och näsan vill inte sluta rinna på varken mig eller Hedvig.

lägger ut lite bilder från helgens långpromenad/lekplatsstund innan jag jobbar vidare!

febertös

Ja, dessvärre har febern kommit tillbaka till Hedvig lilla kropp och inatt sov vi inte så mycket då hon var väldans bevärad av sin förkylning. Men nu ligger lillfröken och sussar gott i vagnen på altanen, och då passade jag på att betala räkningar och se över privatekonomin litegranna.....När skithögen kommer hem blir det till att åka och storhandla, ska bli skönt att få fylla upp skåpen lite. Dessvärre inte lika uppmuntrande att åka och handla en löningsfredag, men vad ska man göra!?

I morgon ska jag på kurs i föreningsteknik på studiefrämjandet, ska bli intressant, sedan ska vi till Tibro på eftermiddagen/kvällen då vi är bjudna på "champagne mingel" hos Ulrica som fyller 40 nästa vecka.. ska bli himla mysigt, hoppas bara att Hedvig kryar på sig, mormor var annars olöst frivillig att ställa upp som barnvakt under tiden vi roar oss ;).
Skithögen erbjude sig även att vara chaufför så det blir självaste jag som får sippa champagne, lyxigt, han är bäst!!!


Hoppas ni alla får en trevlig helg!