4:e adventSÅ var fjärde advent här, den har vi firat genom att starta dagen med kaffe/välling och julkalendern. sedan blev det en snöig och blåsig promenad med hunden, för att sen göra oss klara för avresa mot Tibro coh söndagsmiddag hos mamma. Fick suoergod mat och Hedvig fick leka lite med kusinen.
Nu ör vi hemma igén och har njutit av en mugg blåbärsglögg, supergod, och Hedvig (till hennes stora lycka, hon har väntat sedan igår) har öppnat sin julklapp som kom med royal mail från gammelfarmor igår.


Gäller att hålla tungan rätt i mun!
Detta underbart söta lilla monster låg i paketeHedvig är vädans glad i sin nya kompis!

Något annat Hedvig uppskattar (fast inte hennes föräldrar) är alla nya "leksaker" i form av tomtar och andra julsaker, julgranen kläddes igår och är en spännande sak enligt Hedda, även den vita konen som lyser i fönstret, som snart inte har några glitterpaljetter kvar då Hedvig har tagit på sig uppdraget att plocka bort dom och sprida dom i hela huset. Även mina tomtar som moster A-S gjort till mig min första jul ör kul, man kan ju ta av mössorna på dom, spännande!

 


Måste avsluta med en bild på vår fina orkideé som blommar som i en explosion, så stolt över den fina blomman som vi fick av Daniel & Carro när vi flyttade in och knappt inte varit utan blommor sedan dess.

God jul till er om jag inte hinner med mer innan helgen, hoppas den blir härlig, följsam och trevlig på alla sätt-


jul i vårt hus...

Jo, till första advent bakades det för fullt här hemma, pepparkakor, och pepparkakshus. Det var Hanneman som bett om att vi skulle baka så han fick som han ville.. Hedda var givetvis med hon också, dock mest för att få äta deg kom det fram....
Bilder togs och här kommer dom!


 degtjuven har varit framme...

Hedvig tröttnade och tog en promenad med sin hund.


Men var sbart tillbaka för degpåfyllning..


Och även för att underhålla oss andra med att sjunga imse vimse spindel, sittande på den STORA stolen helt själv.KLART!


I fredags var vi bjudna på julbord. Hedvig fick även hon följa med och var dagen till ära klädd osm tomtenissa. Innan avfärd var hon generös nog att dela ut pussar till sin mor, fick med några på bild :)

Idag har vi varit i stan och shoppat lite mera julklappar jag och Hedvig. Så nu är det inte måga kvar att köpa, skönt. Vi köpte även GP då Hedvig (ena) fadder Wej hade fått en helsida tillägnat till sig med ett toppenbra repotage. Inte illa att ha en sådan kändis till fadder törs ja lova!

Håll tillgodo med bilderna nu måste jag kila vidare, hemmet behöver fixas iordning och det går något snabbare om man får lite gjort medans busungen sover.