jul i vårt hus...

Jo, till första advent bakades det för fullt här hemma, pepparkakor, och pepparkakshus. Det var Hanneman som bett om att vi skulle baka så han fick som han ville.. Hedda var givetvis med hon också, dock mest för att få äta deg kom det fram....
Bilder togs och här kommer dom!






 degtjuven har varit framme...

Hedvig tröttnade och tog en promenad med sin hund.


Men var sbart tillbaka för degpåfyllning..


Och även för att underhålla oss andra med att sjunga imse vimse spindel, sittande på den STORA stolen helt själv.



KLART!


I fredags var vi bjudna på julbord. Hedvig fick även hon följa med och var dagen till ära klädd osm tomtenissa. Innan avfärd var hon generös nog att dela ut pussar till sin mor, fick med några på bild :)





Idag har vi varit i stan och shoppat lite mera julklappar jag och Hedvig. Så nu är det inte måga kvar att köpa, skönt. Vi köpte även GP då Hedvig (ena) fadder Wej hade fått en helsida tillägnat till sig med ett toppenbra repotage. Inte illa att ha en sådan kändis till fadder törs ja lova!

Håll tillgodo med bilderna nu måste jag kila vidare, hemmet behöver fixas iordning och det går något snabbare om man får lite gjort medans busungen sover.

#1 - - Anonym:

Jösses vad hon är lik mig!!! Söt som få. Pappa

#2 - - Emma:

Möjligt pappan men det är jag ( mamman ) som får alla Goa pussar ;)

#3 - - mormor solweig:

Dom är så söta både Johannes & Hedvig !!

Kram Mormor

#4 - - Mamma W:

Instämmer till fullo med det ovan skrivna. Och vilket snyggt pepparkakshus det blev!

I dagens GP var det kul att läsa om Heddas fadder, men konstigt att hon inte berättade att hon är det, men det kanske bara inte fick plats.

#5 - - Ulla I Tibro:

Hej!



Måste får berömma fotografen, framför allt det vackra kortet med adventsljusen.



Det ser nog ut ganska lika ut med julförberedelser för de flesta med exemepvis pepparkaksbak. Även om man kan köpa färdiga är det något visst med att kavla, trycka ut figurer och äta deg. Det luktar dessutom "jul" när man gräddar vilket är som en sorts förberedelse. Doftminnen skall man vara rädd om, "pepparkakor" doftar barndom.



HA DET GOTT!