helgen.

ja nu är det söndag igen och ytterligare en helg har rusat förbi i rekordfart.

I fredags hämtade vi Hanneman och hade lite fredagsmys här hemma, Snake var och lanade hos en kompis.

I lördags åkte jag, skithögen, Hedda och Yra in till stan för att fika med Farfar & Eda och sen socialtränade vi Yra på stan, gick toppenbra!! Detta efter att Jeppe cyklat med henne nästan en timma så hon var nöjd och glad dobbis efter aktiviteterna. Stor son hämtades upp och resterande del av dagen ägnades åt bland annat middag, och robinsson.

Idag har vi varit ute på långpromenad med Yra (efter dammsugning av huset och tvättstugesysselsättning), slog oss samman med Simon och hans hund Tora som även följde med hem på en kopp te efter promenaden. Efter att vi hade käkat skjutsades den store sonen in till stan för sammling inför bandymatchen som börjar om 5 minuter, jag Hedda och Johannes stannar dessvärre hemma då det var utomhus idag och varken min förkylning eller Hedvigs lilla feber behöver den kylan. Frisk luft har vi ju redan fått idag trots allt.

Tackade JA till erbjudanet/förfrågan om att bli SkaraBKs sekreterare idag, ska bli kul att kunna ställa upp lite extra för klubben som vi trivs så bra i.

Nu ska jag kolla över firmans ekonomi innan det blir soffan en stund, ska även ta hand om sista tvättmaskinen för idag.
#1 - - solweig:

Det ser ut som Ni haft fullt upp hela helgen, vad kul att bli sekreterare det kan ju skapa lite nya kontakter för Dig i din nya hemort!

Kram Mamma