snart semester i familjen

ja, faktiskt så vankas det semester i vår familj, eller ja försök till iallafall, bara att hoppas på att inte oförutsett inträffar och att skithögen faktiskt kan vara ledig!

Två veckors ledighet är tanken att det ska bli, jag var och jobbade igår och plockade med mig det som är mest akut den närmaste tiden hem för att kunna joba undan lite.
Vi starta ledigheten med att åka till Borås över helgen för att hälsa på Anders och Louise, Yra och Hedvig ska med dom också, ska stanna till söndag.

Sedan blir en tripp till Borås på tisdag igen, fast denna gång till djurparken och tilsammans med mor, rolle, Brorsan med familj och så vi då förståss, ska bli mysigt. Sen har vi inget mer planerat förän vecka 29 då vi åker till Danmark för att gå på bröllop, Hedvig får då ha en hotellvistelse hos mormor och Roland, då vi inte tror att hon vill åka bil till Odense!

Förra helgen var jag på möhippa i Hjo, jösses så skoj vi hade och den blivande frun uppskattade dagen hon med vilket var hela vitsen ;).
På söndagen blev det släktkalas här hemma då grabbana plötsligt blivet 15 resp 12 år gamla, så det blev lunch, tårta och paket med alla som ville vara med!

I tisdags tog jag och Hedda en roadtrip, blev lunch hos mormor och Roland och sedan fika i Mofalla hos kicki och Sigge, trevlig dag. På onsdagen åkte vi till Skara och badade på vilanbadet med Anna & Aron, vårt lilla vattendjur till dotter var överlycklig och ville bada HELA tiden. På kvällen blev jag och Hedvig bjudna på grill hos bror med familj, då Skithögen blev tvungen att jobba, perfekt, fick mat och lite hundaktivering i ett !!

Hedda planerar ett bad med kläderna på





#1 - - Svärmor:

Jaså, det är semester redan nu. Ja, jagönskar verkligen att ni får det skönt och det verkar ju börja bra.

Bilderna på ert lilla vattendjur är helt betagande.

Kramar!