nu ska här uppdateras

Ja, nu tycker jag det är dax för lite uppdatering här. Tiden har ju inte riktigt räckt till det senaste men nu har jag tagit mig en datorstund (solen har ju ändå inte spruckit igenom molntäcket ute) och betalt räkningar, lagd in bilder så nu får jag blogga lite medans dottern sover. Ska även försöka uppdarer Yras blogg om jag hinner innan liten vaknar.

Midsommar var fantastiskt mysig och trevlig, vi blev 13 stycken här hemma som åt gott, hade kul och var och dansade ihop.

SÅ här kommer lite bilder då....

Börjar med besöket på Ekhagens Forntidby där jag, Hannes och Hedvig var den första sommarlovsdagen..

Och så midsommarhelgen!

Dansen
De tre Ekendahlsherrarna, vem är lillebror och retligast????


Självaste fru Ekendahl fick ett litet fotohörn hon medOch lilla fröken Ekendahl hade krans i håret, en stund vill tilläggas den drogs senare sönder av fröken själv ;)
Kvällen avslutades med att bröderna hade en liten syskonbrottningsmatch!
Charmiga som dom är :)


Finns betydligt fler bilder från midsommar men har inte riktigt hunnit med dom ännu...


Midsommardagen var vi trötta, JÄTTETRÖTTA till och med, men solen sken ju så Hedvig tog ig ett dopp för att sedan somna med sin kära farbror i soffan.sommarlov

Ja, så var sommarlovet igång, Johannes har firat sin första vecka hos oss. Vi startade upp med att åka till Ekhagens forntidsby i måndags, (gäller ju att försöka få in lite kunskap även under långledighet) det var jag, Hannes och Hedvig som åkte iväg med picknickväskan packad, blev en mysig dag med endast lite lite regn. I tisdags jobbade jag, Hedvig var hos farfar och Hanneman ensam hemma, dagen avslutades med föräldramöte på dagis och sedan lite firande av Eda som fyllde 71år.

Igår skulle jag, barnen och Yra gå till affären för att köpa fika då vi skulle ha främmande av Anna & Aron under eftermiddagen. Johannes kände sig lite risig i magen på vägen hem och just när vi klev innanför dörren fick han upp frukosten... idag börjar han må lite bättre stackarn, ingen rolig start på lovet precis.

Hedvig har provbadat i sin nya fina stora utomhuspool idag, den var toppenkul tyckte hon!

Har tagit en massa kort men inte hunnit lägga in dom så det får bli en annan dag.

Nu ska jag ut i solen igen..

Semester !!!

Japp nu har vi bokat semester, i slutet av Augusti åker vi till Turkiet, jag Skithögen & Hedvig. SKa bli häääärligt, mysigt, skönt och gööööözzz. Blev ett ****+ hotel i Kusadasi, med all inclusive till pangpris. aaoou nu längtar jag.

Idag ska jag och Hedvig på Hannes skolavslutning, blir nog dessvärre att ta regnkläder då det inte ser allt för ljust ut för sol idag.här ska vi bo