liten är plötsligt stor

Ja, nu har vi en ettåring här hemma, ingen bäbis mer utan en ettåring. Känns lite kontigt, och det har gått så fort så jag misstänker att någon har snabbspolat delar av det första året!
Kalas har vi haft, i lördags och det var jättemysigt, Hedvig fick så mycket presenter så man kan tro att hon snarare fyllde 50år än 1 men så är det när många tycker om en;)

Lägger ut lite bilder från kalaset, och även på Hedda som hade en liten modevisning med pappas glasögon häromdagen och sist men inte minst hade vi ju finfrämmat av Kicki, Piraten och lilla lilla Sigge i söndags det måste ju naturligtvis visas upp det med!

Morgonen började med frukost och paket från mamma & pappa




Första gästerna som kom var farbror Joakim och fadder Wej, dom hade köpt snygga svamp-skor till "lilla svampen"





Hedvig skulle få sitt första smakprov av kakor och tårta på kalaset, hon tyckte det var göööör äckligt och åt vindruvor istället;)



Svårt att blåsa ut ljus? Ingen fara kusinen hjälpte till, Hedvig ser dock lite tveksam ut..


Hedda ville vara med under HELA kalaset och sov inte på hela dagen, trots att hon var jättetrött


Klart roligast (enligt Hedvig) var att få slå Joakim med hammaren under kvällen, hon skrattade så hon tjöt, Joakims näsa uppskattade inte leken fullt så mycket men som snäll farbror ställer man ju upp





Pappasglasögon



och snart kanske jag börjar gå....






Och så lilla Sigge, som först bara sov och sov och sov, tillslut fick vi nöjet att se honom med öppna ögon. Hedvig fick vara huvudpersonen under tiden han vägrade vakna och öppna sin present från fam Pirat



Heddas blivande man


Nyblivna (något trötta efter flertal nätter med sömnbrist) föräldrar



och så fick jag bäbbamysa lite, Hedvig tyckte den nya leksaken var konstig.... men spännande

ett paket som åkt långt...

..idag kom det ett paket med posten, det hade åkt långt, ändå från england och det var inte till vem som helst inte...



Hedvig blev väldans nyfiken på den inslagna lådan och flaxade med armarna av lycka när hon indåg att hon faktiskt fick gå lös på det utan att mamma "nejjade" henne. Det var lite trixit att ta sig i det men när mamma hade hjälpt till med tejpen gick det som en dans, pappret blev snart sönderrivet.






I paketet låg ett kort, som Hedvig läste noggrant!!! Det var från snälla söta gammelfarmor!



Och i lådan låg det Unicef-byggklossar/lådor som  som Hedvig genast började leka med förtjust, och det gick ju även rasa torn med dom när mamma byggde upp ett till mig!!







tack så jättemycket snälla farmor/gammelfarmor Britt för den fina presenten som även blev Hedvigs ALLRA FÖRSTA födelsedagspresent, hoppas att du gillar bilderna eftersom du inte hade chansen att vara med vid själva öppnandet! KRAMAR TILL DIG FRÅN OSS!!!!!!

lära-gå-vagn??

så här kan man också använda sin lära-gå-vagn!!!