höst

ja idag är det riktig höst ute, burr... kofta & mössa på, lite mysigt det också faktiskt.



Vi har haft en ganska körig vecka hittills, båda grabbarna har beslutat sig för att bo här varannan vecka, jättekul och mysigt men rutinerna för detta sitter inte riktigt ännu så det har varit en del planerande och flängande för att få till allt. Hedvig är överlycklig och tycker att bröderna nog ALLTID borde vara här, dom busar och leker med henne och det är ju såklart uppskattat.

I morse startade vi dagen vid 6 då jag och Hedvig vaknade, vid 8 tiden åkte vi in till stan och släppte Hanneman som skulle till skolan och åkte sedan vidare till BVC, tösabiten växer och frodas som hon ska, hela 12 kg har hon kommit upp i nu, en jäkla tur att man inte själv ökar i vikt med samma takt som dom små.
Efter det åkt vi och handlade, hem för att ge liten mat och sedan har vi lekt, startat en tvättmaskin och myst. Nu sover fröken middag och jag passade på att göra lite inbetalningar, och som synes även uppdatera bloggen.

Helgen som kommer ser vi fram emot med förtjusning men även lite svettig panna, vi ska ha 5 danskar, en svensk + en ½dans½svensk på besök. Ska bli jättekul men det blir nog trångt med allt folk, men vi har ju hjärterum som det heter så det ska nog lösa sig tror jag. Skithögen fyller ju även år, men det ska vi inte fira nu, (ja och hedvig smygfirade honom lite i fredags med paket) då det itne finns utrymme för mer människor denna helgen :)
Det kommer troligtvis att bli himla trevligt och en eller två odense classic kommer säkert att rinna ner i strupen på oss också.

Se hela bilden








Se hela bilden

Så jag får väl rapporetera senare om besöket och bekräfta trevlighetsnivån.