bloggtorka

Nu var det ganska längesen jag tog mig tid till bloggen, beror delvis på att vi renoverar men även att datorn inte känns alls aktuell i det finfina vårvädret vi fått!

Nu är renoveringen ganska långt gången, lite målning, plattsättning och glaspartierna kvar, elektrikern var här idag och slutförde sitt arbete blir jättefint med LEDspotar i taket!!!

Idag har vi grejat lite inne varit ute och lekt nån timma och hängt ut lite tvätt, Hedvig sover nu och jag har ställt in en lasagne i ugnen så nu har jag en liten egen stund, mysigt, tvn står på och det är sändningar från bröllopet i england, jösses sicket spektakel, tror Daniel och Viktoria känner sig ganska överkörda bröllopsmässigt :)

Påsken firades i Borås, bland annat, var en fantastiskt mysig påskafton med god mat, kall dryck och härligt väder, fler sådana helger efterfrågas. sedan blev det en del målande och grejande hemma, barnkalas och påskmiddag i Tibro också! 

Nu är det valborg i helgen och vi ska ta det lungt, killarna är här, jag ska träna hund på lördag och gräset vill bli klippt. 

Har kommit igång och springa lite igen, var ju jätteduktig i höstas men det gick över tydligen så nu med det fina vädret har vi fått en nytändning minsan, sötaste Jake the snake tog hand om lillasyster i veckan när han var här så vi kunde ta med hunden och springa en sväng, skönt och välbehövligt!

Hoppas att alla får en braig valborg.

 

lite bloggtid.....

Passar på att ta mig lite bloggtid och tömma kameran nu när skithögen ändå sitter och kikar på hockey.

Vi har haft en superkul helg, åkte på kryssning med N & J, med Cinderella. Var väldigt trevligt, åt god mat, dansade höfterna ur led och skrattade tills magmusklerna inte orkade mer.

Annars är det mesta som vanligt, Hedvig är äntligen frisk och har fått återgå till sitt älskade "agis" (dagis), igår var det en helt underbar dag vädermässigt så efter dagis var jag och Hedvig ute i trädgården och grejade, och när skithögen kom hem fortsatte vi med lite vårarbete, blev totalt närmare 3 timmar i trädgården, så härligt, energikick när solen börjar värma.

Lägger upp lite bilder från när Hedvig var med på dop, hon tyckte kyrkan var ett underligt ställe men ganska spännande, och även från solskenpromenad i skogen.

Hedvig hittade en anpassad "kyrkbänk" till sig självDet är SKITKUL att gå själv


Men ibland tar orken slut....Våran fina fina tjej


Underskatta aldrig utrymmet i en golf, man får plats 5 st + dobermann