Ja må hon leva...

Grattis sötaste och världens bästa mamma på födelsedagen!!!!det öser ner...

..ja regnet fullkomligt öser ner och humöret har en tendens till att vilja bli ett med regnet och göra en lite låg och grå.. konstigt att man som människa kan vara så påverkad av en sådan vardaglig sak som vädret, som man absolut inte, aldrig kan påverka.

Måndag, jobb och mycket att göra. Lite stressad över att vi om tre dagar försvinner för att åka till Danmark och njuta av livet med A, L och lilla W. Tror i och för sig att avslappningen kommer i samband med att vi betalar broavgiften och vetskapen om att man inte kan påverka det som händer på hemmaplan kommer. Ser absolut fram emot våran lilla familjetripp men ändå så finns den lilla klumpen där innan man komemr iväg.. så är det...

MEN roliga saker händer ju omkring oss hela tiden, och igår kom det en lite ny varelse till jorden och gjorde mig till faster IGEN, en litet flickebarn som ville ut lite tidigare än väntat har nu blivet Hedvigs nya kusin. Grattis bror med familj till eran nya medlem!

Helgen har varit skön, vi har varit i stan för att kolla på Eric Gadd i stadsparken vilket var supermysigt, Hedvig dansade och tyckte det var spännande med allt folk, vi hade med picknickfilten och lite rose´vin och det var sådära härligt sommrigt. i lördags fikade vi med farfar och var vid rörstrand och kollade läget lite.
Söndagen ägnades åt långpromenad, tibrotur där vi jobbade medans mamma och Rolle var barnvakt, så fick vi mat också, tack för hjälpen. Jag körde lastbil (det är såååå roligt) och vi trixade lite med bilarna för att få ihop det inför att trafiken drar igång som vanligt.

Ikväll ska jag och Mia ha avslutning för valpkursen, hoppas att regnet avtar tills dess!!

hejhej

snabba bilder...

..lägger upp lite bilder snabbt som tusan mest för att visa att vi lever..

Bilderna är ifrån helgen när vi hade picknic i trädgården, kex , ost och frukt bjöds det på..
Mormor . Roland, Farfar och Eda var med och Hedvig drog nytta av allt besök.. mormor fick slita hårt som lektant..


idag är det jobb.. annars har jag och Hedvig tillbringat dagarna vid framnäsbadet nu när vädret har varit kanon!!! Äntligen visar sig den svenska sommaren sin bästa sida! HavskattenHedvig njuter av bad och sol för fullt....
Här är hon i full fart med att ladda energi för att hoppa i plurret igen.. kall pannkaka i solen uppskattas!