snabba bilder...

Har inte tid att sätta mig och skriva ner något direkt, men vill passa på att tacka alla som gav mig en härlig födeslsedagshelg förra helgen...

kommer lite bilder iallafall, det var ju ett tag sen...

dega är kul!Hedvig och hennes blivande man!


jaga såpbubblor är härligt


födelsedagsmamma med sötdotterHedvig och en av världens bästa storebröder...
Båda de två bästa bröderna i världen.
Kan du vissla lilla Hedvig...

.. JAVISST kan jag de´!!!

Döm av min förvåning, i måndags åkte jag hem efter jobbet tog med barnvagnen och gick bort till dagis för att hämta Hedda, hon var glad och härlig som vanilgt, vi tog på henne lager på lager med kläder då det var sviiiinkallt ute och sedan promenerade vi mot hemmet, Hedvig gick bakom mig med säkerhetsavståndet 1,5-2 meter för att försäkra sig om att inte bli tvungen att åka kärra hem utan få gå själv. Rätt som det var hör jag någon vissla bakom mig och trodde att vi hade fått sällskap på gångvägen... men ingen där.. snart hörde jag det igen, någon som visslar på både ut och inandning, då såg jag att det var HEDVIG, hon hade snörpt ihop sin lilla lilla mun till visselformation och gick det och blåste en truddelutt... HÄFTIGT.. 
Har ingen aning om vart hon lärt sig detta men jag trodde inte att barn under 2 år lärde sig sådant.. jag är olöst impad av vår lilla skatt. 
Försökte få henne att visa sin nya talang för farfar senare, men det var inget hon ville göra på beställning, igår däremot stövisslade hon lite medans hon bytte blöja på dockan. Härligt att se henne... ska försöka få med den på film snart. 

Hon är duktig vår tjej törs ja lova.....

  

jösses så trött jag är...

helt sanslöst, vet ju varför förvisso, lilltäva har sovit som en kratta de senaste två nätterna och hållt mamma och pappa vakna, tror hon drömmer om obehagliga saker för hon blir så hemskans ledsen.

MEN i helgen kors i taket fick vi sova, åkte ju till Borås i lördags, kom dit vid 12-tiden och fick oss en kopp kaffe direkt efter att vi hade spanat in det nyrenoverade snygga köket. Dröjde inte länge innan vi även fick oss var sin kall odense classic, du må tro det smakade gott, och framförallt ledighet. (underligt att man kan förknippa en smak med det, men så är det faktiskt)
Hedvig var blyg i ca 45 sekunder för A & L sen kände hon sig som hemma och lekte, fixade fina hand/magavtryck på ett fönster och tyckte att Borås/Sjömarken var ett relativt kul ställe. Efter att vi hade suttit ner och pratat skit och ätit skaldjursoppa till lunch en stund tog vi en sväng ner till Borås Centrum och strosade runt, tog oss en öl/annanasjuise (hedvig) på en sportsbar och åkte sedan hem för att fixa kvällens middag. Jag och Anders stod för matlagningen en STOR paella med massa gott i och vitlöksbröd blev det. Efter middagen gick Hedvig och la sig ganska omgående och vi lite äldre satt uppe till 02 och tjötade skit och drack vin, väldans trevligt. Hedvig vaknade till när vi gick och lade oss och somnade om först efter en halvtimma-timma. Sedan sov hon till "kors-i-taket" 09:30 dagen efter, JÖSSES sicken härlig sovmorgon!
Efter en underbart god frukost åkte vi allihop till Göteborg för att hälsa på L:s pappa Otto, den danske piraten som för stunden var stationerad på en bogserbåt i Gbg hamn, vi klev ombord och blev bjudna på kaffe (Hedvig tyckte att det var ett underligt ställe men började snart leka i mässen) Otto frågade oss om vi inte ville med ut på nästa resa som skulle ske om en timma, såklart vi ville, ni mår tro att det var spännande, vi fick vara med och bogsera ett stort oljefartyg + att hjälpa ett stort fartyg till kajen och försöka få bort ismassor. Riktigt kul äventyr må jag säga. Vi styrde inte hemåt förän vid 19 tiden på kvällen och när vi kom hem somnade vi minsann gott efter att vi haft en jättemysig helg med Anders & Louise, precis som det brukar!!!