kommer minnas detta dop...

Vi var på dop i helgen, lilla J-W som döptes. Under tiden vi var inne i Kyrkan (ca 40min) var det någon som krossade rutan till vår bil och snodde min väska. Jösses va arg jag har varit och är fortfarande. Jag skiter i dom 240 kronor dom fick i kontanter men allt annat, min kalender bland annat som jag är extreeeeemt beroende av, den vill JAG ha, känns inget bra alls. Så nu ska det bökas med försäkringsbolag och banker innan man får tillbaka alla sina nödvändiga ting. Och min nya fina födelsedagsväska är borta!!!

Men oavsett detta så var det ett fint dop och framföallt en trevlig sammankomst hemma hos J, E och J-W efteråt!

Annars då, jo jag är hemma för VAB idag, igår delade jag och skithögen på det, Hedvig har feber och är förkyld den stackaren.
I helgen ska vi åka iväg på finlandskryss med N & J och mamma och Rolle ska vakta barn, hund och hus.
Nästa vecka börjar vi med projekt "bygga om uterummet" så snart får vi ett fint ställe att sitta och mysa i, längtar tills det blir klart!

Nu ska det fixas mat tills liten sjukling vaknar.

Kram på er

dax att uppdatera

Skithögen sitter och kollar på hockey, så varför inte passa på med lite bildredigering och ett blogginlägg.

Som vanligt är det fullt upp i livet och veckorna rusar förbi i raketfart. I helgen får vi finbesök från borås vilket vi ser fram emot.

Idag har vi varit på utvecklingsamtal på dagis, det verkar som om Hedvig trivs som fisken, vilket är skönt för hennes föräldrar.
I morgon ska jag och Jake the snake åka till frissan, han tyckter att jag alltid är så snygg i håret så han ville klippa sig hos samma frisör som mig, snacka om komplimang :).

Förra helgen tog vi en roadtrip på söndagen, begav oss på fika i MofallaCity hos Kicki, Peter och Sigge och avslutade med lunch och promenad i Tibro hos mamma, mysig dag. Under lördagen jobbade vi så det var skönt att bara ta det lungt på söndagen.

Lägger ut lite bilder, sen ska jag duscha och gå och lägga mig, trött som få!

BadHedda


RÖSTA PÅ VÅR TJEJ

Hedvig är med och tävlar om att bli omslagstös, vi föräldrar har anordnat en tävling, rösta rösta!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=43296

Tryck på länken så kommer ni till Hedvigs bild!