Sicken helg

Ja, sicken helg det gick och blev. Hade två saker bokade denna helgen, vi skulle kapa en av våra häckar och gå grönt kort utbildning för draghund. Så blev det också men som bonus fick vi hela huset fullt med folk! Trevligt med spontanbesök, först och främst var farfar med fru här och hjälpte oss tillsammans med husets alla barn då häcken skulle sågas, bäras bort och lastas på bil, sedan ringde Farbror J och ville komma hit med fadder W och deras besökare från Thailand, och idag kom även mamma och Åand. Så igår åt vi grillat och mös med vin hela kvällen, kollade bilder från J & W senaste resa och bekantade oss med deras gäst, blev därmed en ganska sen kväll som tillbringades i uterummet vilket skapade helt rätt sommarkänsla, därav var vi lite trötta i morse när Hedda tyckte det var dax att gå upp, frukost med hela gänget och sedan iväg till Skara bk så fort mamma och Åand dykt upp för att agera barnvakter. Utbildning mellan 10-16 och sedan hem igen, där huset återigen fyllts upp med människor.

Även pojkarnas mor och sambo ramlade in på kaffe... Finns det hjärterum.. Var en intensiv, trevlig, mysig och härlig helg, och vädret har visat sig från sin bästa sida som om det inte vore nog! När alla lämnat oss blev det väldans tyst i huset, Skithögen och Hedda började med middagen och jag tog tag i årets första gräsklippning.

imorgon blir det finbesök igen, av världens bästa Kix med son, Hedda ser fram emot detta besök törs jag lova.. Och även jag förstås!

Blir några bilder på arbetet + vår nya utsikt från uterummet som inte längre stoppas av alldeles för hög häck.

Avslutning och invigning!

Efter en dag på jobbet som endast inneburit möte i stort sett blev det dagishämtning, hem och packa väska, och åka på avslutning av familjegympan. Både jag och Skithögen kunde vara med idag vilket var mysigt, och framförallt uppskattat av vår lilla gympatjej, hon tog i för glatta livet och var tokvarm efter 45 minuters aktivitet.

Efter passet var slut åkte vi för att kolla in Lidköpings nya köpcentrum som hade invigning idag, Skithögen fyndade nya skor och Hedda käkade vindruvor, innan det blev dax att åka hem och göra kväll.

Kan lugnt påstå att den lilla somnade bums efter kvällsmat och dusch.

Boråshelg

Helgen har tillbringats i sjömarken hos A, L och lilla W. Otroligt mysigt som vanligt. God mat och dryck och en riktigt långpromenad igår gjorde lördagen fullkomlig, solen sken och vi fick en mysig dag och kväll. Trötta idag dock efter att ha varit uppe för länge igår, men det är det värt när man får vara med goda vänner! Soffläge och förkyldningskurering resten av kvällen.