Trots nackspärr

Har vår lilla svamp varit på stellas lekland idag med Sigge och busat. Sedan blev det lunch på max och lite flanerande i butiker.
Påväg hemåt stannade vi och sa Hej till skithögen och Niklas på jobbet för att sedan fortsätta hem för gräsklippning, mamma fick finfin hjälp av lilltäva!

Stackars lilla svampen

Igår eftermiddag upptäckte vi att Hedda var stel och öm i sin nacke. Hon ville inte vända huvudet åt vänster och inte heller bakåt. Ett samtal till 1177 senare fick vi rådet att avvakta tills idag och ta kontakt med barnmottagningen, vilket jag också gjorde efter en natt med något orolig sömn.

Efter drygt 2,5 timma i telefonen blev det rådet att åka till Vårdcentralen och köa för undersökning. Det gjorde vi och fick veta att det var nackspärr, (Vi hade oroar oss för borelia eller än värre hjärnhinneinflammation då liten haft en fästing tidigare i sommar) och blev ordinerade ipren och värmekudde, vilket det också blev ikväll. Och vår lilla skatt somnade gott, något mer rörlig än tidigare idag.. Så skönt att det är på bättringsvägen då hon verkat haft väldans ont stackars tösen!

Trots sin stela nacke cyklade hon trehjulingen till dagis på förmiddagen mellan samtalen med vården för att hämta sin väska och lite utekläder till helgen... Hon är minsann tapper vår lilla tjej!!

Våran tjej

Är så duktig och "stor" när hon hjälper till i köket, full koncentration när salladen ska tillredas.. Och en regnig eftermiddag efter dagis bjuds det minsann på kaffe och sylt i lekstugan.