Igår

Tog vi en extra dag hemma då Hedda inte vart kry i helgen, så vi tog oss ut i solen och lekte några timmar. Hedda parkerade sin pulka vid lekplatsen för att kunna gunga i lugn och ro, var tvungen att föreviga hennes snygga parkering, lägg märke till att hon även " bundit" fast sitt åk!

Pulka med hund

Det går fort törs ja lova.....

70 årsfirande

Hela denna helgen har ägnats åt att fira 70 åring, det är min kära svärfar som var födelsedagsbarnet.

I fredags startade vi med en kidnappning, och tog med honom till ett observatorium, där fick vi lyssan på en föreläsning och sedan undersöka deras utrusning, dessvärre var det molningt så vi kunde inte kika på några stjärnor och planeter, men spännade och intressant var det, inte minst tyckte svärfar det. Vi avrundade med öl och skitprat på golvet framför brasan hemma hos svärfar, mysig kväll.

Så i lördags bkev han kidnappad återigen, denna gång hade vi ordnat med fest i Lindärvas gårdspub, tyvärr blev vi färre än vad som var tänkt då vädret stoppde dem som hade längre resväg, men svärfar var nöjd, vi åt och drack gott och hade en jättekul kväll.

När vi vaknade upp i söndags var man aningen sliten, men vi tog på oss varma kläder och stack ut för pulkaåkning, Yra fick på sig sele och drog Hedda i pulkan ända till backen, sen svischade vi ner där ett tag för att sedan bege oss hem och fika med hela gänget som var med under lördagen (förutom tibroborna).

När alla lämnat oss och lugnet infann sig igen blev det en film i soffan för oss, sedan åkte skithögen och Hedda iväg för att hejja på Jake the snake som skulle spela hockey, medans jag och Hanneman tog oss ett par timmar framför tvn för att spela Wii.

Har varit en toppenmysig helg, men det är inte utan att man är slö även idag efter allt ståhej och planerande, härligt att födelsedagsbarnet verkar vara supernöjd.

//E