midsommarfirande

Ja, nu har midsommar firats färdigt, tror faktiskt att det är min favortihögtid, främst när vädret är så fint som det var just i år!
 
Vi blev 15 personer hemma hos oss i år, vi knödde ihop oss på uterummet och hade trevligt, gick bort till dansen på eftermiddagen där det hoppades och dansades för fullt.
 
Kommer lite vilder från firandet här...
 

Det är en kall sommar vi har

var 11 grader hemma i morse och så blåste det kallt som tusan... ska det verkligen få vara så den 18 Juni? hmmpf... är lite grinig på vädergudarna!

Så är det ju snart midsommar, förra året var vi påpälsade med regnställ när de skulle dansas runt midsommarstången, hoppas att vi kan slippa det i år, men med tanke på hur det varit det senaste kanske det är bäst att plocka fram vinterkläderna igen.

En helg har åter passerat, och den har varit fylld av trevliga besök, lek och stoj. Sommarhalvåret blir lätt sådant, det är då man umgås med folk på ett helt annat sätt än under vintern, härligt tycker jag. och just denna helg har besöken avlöst varandra.. och likadant blir det under midsommarhelgen :) ser vi fram emot.


kom igen nu solen.. kämpa dig igenom det tjocka, gråa regntunga molntäcket och ge mig lite sommar!

Försenad födelsedagspresent

Igår kom Heddas försenade födelsedagspresent, lyckan var total över den nya outfiten!!