40 års kalas

Hedvig har varit på 40 årskalas idag, Alfons Åbergs 40 årskalas som firades på biblioteket, Hedda hjälpte till att fixa Alfons tårta, målade och det hela avslutades med filmvisning och fika.

Efter lunchen åkte vi till jobbet där Jake the Snake skulle neka moppe, Skithögen flytta runt lite på lagret och lite allmän lekstund för barn och hund.

Det stod Mitt namn på den

Köpte en ny väska idag, gick inte låta bli, den var ju som gjord för bara bara mig, orange och allt, lite vardagslycka!

20 grader i mars

Otoligt härligt att man kan åka in till stan och käka en glass, i solen, vid torget i mars, i 20 graders värme efter jobbet!!! Att Hedda kunde gå till dagis i converse istället för vinterkängor, att kvällspromenaderna är en ren fröjd och att kvällarna är ljusa och varma. Man får passa på att njuta så länge det varar.

Är dock motståndare till detta flyttande av klockan vår och höst, min kropp har svårt att ställa om sig, och jag är mer eller mindre medvetslös på morgonen, även Hedvig har svårt att ställa om sig, hon är något förvirrad både morgon och kväll och har varit en ganska trött tjej, hoppas hon kommer in i det under veckan.  Röstar för "sommartiden" året runt.