Hundvaktat

Hundvaktade Gizza denna lilla amerikanska spaniel igår. Blev aningen trångt under mitt skrivbord under dagen men det var varmt och skönt om fötterna. Yra uppskattade sällskapet, och Hedvig var överförtjust över att promenera med hund som passade hennes storlek perfekt.

skicka vidare

Känner mig bättre från sjukan, men jag har dessvärre skickat baciller vidare, var en toksnorig unge som hämtades på dagis igår, men hon var lika glad för det och studsade av lycka och iver över att berätta om sin dag.
 
Åkte och handlade når skithögen kom hem och köpte med oss tacotillbehör hem, och var oerhört osvensson genom att äta tacos en måndag :).
 
Jag gick ut och la ett apellspår åt hunden som skithögen gick ut och tog med henne senare, med ett sådärresultat då hon tyckte att hon istället borde få kvällsmat, hon rusade som en tog genom spåret, och tyckte att hon var jätteduktig och borde belönas med foder på studs... löptikar är härliga... eller?
 
Hamnade så smånigom i soffan och slökollaed på "Färjan", snacka om skämskudde fram.. jösses vilket jobbigt program.
 
Gick och la oss tidigt, otroligt skönt... borde göra det till en vana!

det blev inte riktigt som planerat

vi kom aldrig iväg på vår tänkta kräftskiva i Borås, jag gick och blev sjuk i helgen.. sicken besvikelse.

I fredags kände jag mig lite tjuvtjock och hade feber. På eftermiddagen kom R som hämtade liten från dagis tillsammans med Skithögen till den lillas stora lycka. Jag skjutsade senare in herrarna till go-kartbanan där dom tillbringade kvällen, under tiden kom min kära mor hem till oss flickor och bjöd på pizza och ett glas vin.
Myskväll utan dess like, Hedda stod för underhållningen och dansade och sjöng framför dobbido innan det var dags för liten att lägga sig.

På lördagen kände jag mig nästintill sämre under förmiddagen, och tog beslutet om att vi nog fick bli hemma, mamma och R stannade kvar iallafall och hjälpte oss äta upp skaldjuren så att dom inte gick till spillo, så avlastade dom oss med Hedvig under natten så fick fick sova utan att 3 åriga virvelvinden kom över till oss på natten vi kände oss oerhört utvilade framåt söndagsmorgonen. Tack mamma och R för en trevlig och skön helg.

Idag känner jahg mig tack och lov lite piggare och hoppas att jag är helt frisk snarast, vill ut och röra på mig!