Renoveringen fortsätter

Och igår fick jag hjälp av en liten liten hantverkare minsann. -" jag vill också ha sådana byxor mamma, jag kan hjälpa dig måla (betyder spackla i litens värld) väggen"För övrigt, Om någon undrar har Hedvig bestämt sig för att sjörövarfabbe ser ut på följande sätt (se bild) )

SOLig helg

Fasen va gött, solen har varit framme i helgen och gett energi till kropp och själ!

Har haft en aktiv och väldigt mysig helg.

I lördags morse efter frukost åkte vi in till stan och hämtade upp Snake, sedan blev det skridskoåkning till lilltävas stora förtjusning. Efter lunch blev det skara för lite inköp och sedan årsmöte på Skara BK.
På kvällen grillade vi och njöt av den goda maten innan det blev en hyrfilm för att slippa se melodifestivalen.

I söndags åkte vi till skogen och aktiverade hund, Hedvig var med och "gömde" sig för Yra som sedan fick göra upplet, väldans uppskattad av både hund och barn. Efter lite städ och lunch som kunde ätas i vårt fanstastiska uterum då det var nästan 19 grader där (och ännu varmare i solen) åkte vi hem till min bror och åkte pulka och bob, medans Yra letade sork och jagade pulka. Blev även fika och lekstund inne innan det var dags att åka hem och göra kväll.

En hemskans mysig familjehelg helt klart!!

Måste rekomendera och länka

Skithögens bror och hans tjej har gett sig ut på ett äventyr, dom kommer under detta året att ta sig från Göteborg till Bangkok med cykel. Dom startade sin resa förra helgen och har tagit sig till Älmhult i nuläget.
 
Dom kommer att berätta om sina äventyr på följande sida http://cyclinghome.nu/ och jag kan verkligen rekomedera att ni läser deras berättelse och information om detta äventyr.