Määh glömde ju

Glömde ju en sak i förra inlägget. Hedvig har blivet utrustad med ny teknik till tvn, så nu får hon ha detta halsband för att höra tvn. Kanonbra, slipper slinga i hela tv rummet!

Hörsel och dövbesök

Idag har vi varit på hörsel och döv, hörseltest utan hörapparater och hörlurar genomfördes + ett benledartest. Hedvig var superfokuserad och fick likvärdiga resultat som förra gången. Benledartestet visar att innerörat funktion ser bättre ut via detta testet än när ljudet går via ytterörat vilket är positivt. Även trumhinnans svängningar kollades, där fanns ett litet undertryck pga förkylningen.

När det var dags att gå in till "dr stenen" låg Hedda helt blixtstilla på britsen så att han kunde undersöka örat och ta bort lite vax. Alltså i det hela taget en väldigt lyckat besök.

Wooow!

Sicken fest det gick och blev. Över alla förväntningar, nog visste jag att det inte kunde bli annat än kul med gänget som va bjudet men det blev verkligen superduperasagörasketakul. Tack alla inblandade för att ni var med och förgyllde vår 70 årsfest, ni är bäst, allihop!!!!!! Nu vet vi även att det går att klämma in 24 personer i vårt kök utan större problem, får bli fler sådana här tillställningar helt klart!!! fast först måste vi nog vila upp oss några månader, tar på krafterna att ligga på topp!!