Kalashelg

Haft en mysig helg.

I Fredags var jag och Hedvig lediga, och hon ville åka till stan, så det fick bli en tur, hon hämtade ut sin födelsedagspresent på BR och köpte nya vattenfärger, mamma fick lite kläder och vi handlade lite mat och pryttlar till Hennes kalas.

I lördags grejade vi hemma, var i stan en sväng och fick sedan besök av farmor. senare anslöt även P & S med barn och det blev en grillkväll. Jättemysigt.

Så blev det söndagsmorgon och Hedvig frågade vid 07:30 om inte klockan var 15 snart så hon fick ta på sig kalasklänningen och gästerna kom! Vi bakade sista kakorna, garnerade tårtor och grejade under förmiddagen, men väntan var LÅÅÅÅÅÅNG för den lilla. Men så smånongom blev det kalasdags, och jööööösses vilket lyckligt födelsedagsbarn vi hade. Det lektes och ståjades fram till kvällen, då vi avslutade med pizza med de gäster som stannade längst. Blev ett toppenkalas med över 20 personer, ett presentbord utan dess like, och fint väder, tack ALLA ni som kom var jättemysigt!!

Kommer bilder senare.

Våran älskade skatt

Fyller fyra år idag...
 
GRATTIS VÅRAN ÄLSKLING!!!
 
 

Göteborgsvarvet och minivaret

 

 

I helgen var det dags, Skithögen och Jake the snake skulle psringa göteborgsvarvet och Hedda mini-göteborgsvarvet. Vädret var fantastiskt, dock lite väl varmt för att sprina 2.1 mil. Men våra hjältar tog sig runt trots hettan, är så stolt över er.

Även Hedda sprang för glatta livet, stolt som en tupp var hon efteråt. Så han vi även med att hälsa på Alfons Åberg, hoppa hoppborg, och mysa runt med farmor innan vi ställdes oss vid avenyn för att heja på löparna. Kvällen bjöd på mat hemma hos farmor och som bonus gick jag och skithögen ut för att ta en öl med Daniel, Carro och Tony, vilket blev ett trevligt avslut.

 

Påväg hem igår tog vi ett stopp i Alingås för att leka lite i Nohagaparken, och äta lunch.

 

Tack farmor för mat, husrum och sällskapet.