Gjorde kanske bort mig!

I söndags medans Hedvig var på gympa passade jag och skithögen på att ta en löprunda ihop, jag hade haft lite ont i halsen tidigare under helgen men kände mig bättre och tänkte att det säkert gick att svettas ut bacilluskerna, men jag trodde fel, tydligen blev dom lite extra eggade av motionen och började bjuda in hela tjocka släkten till min kropp och gav mig tokhosta, irriterade luftrör och hesa stämband istället. Så denna veckan har jag varit trött, inte bara på grund av förkyldningen, utan mest för att jag inte får sova på nätterna på grund av hostan. Så det har druckits te och ätits mysket C-vitamin under veckan kan jag lova.  Vi har trorts detta fått lite gjort hemma, under min och Hedvigs lediga dag passade jag på att sätta klart lite golvlister, igår storstädade vi på kvällen, och vi fick äntligen våran foto/familjevägg på plats häromdagen. Ikäll blir det knytte efter jobb/dagis och sedan kommer morfar på besök över helgen. Och på söndag är det dags för instruktörsutbildning och barngympa igen, så vi kommer inte ha några problem att få denna helgen att gå den heller :)                     
   


 
 
 
 
 
 
 
 

Skattjakt

Blev lite fynd i svampskogen idag! 


Ny vecka

Inne på en ny vecka igen! 
I helgen har vi haft det mysigt, först knytte i fredags direkt efter jobb/förskola, sedan följde M med oss hem för lek, så småningom kom även P och S och vi jade tacomys ihop. 
I lördags kom mamma/mormor hit och vi åkte till brandstationen på öppet hus, fick se ett "bilsläpp" som motsvarade en krock i 85 km/h, titta på ambulanser och brandbilar, hälsa på morbror F och fika lite. Sedan åkte vi hem tog en promenad med hund och lördagsmyste. 

Igår hade jag och Yra intruktörsutbildning hela dagen, Hedda och skithögen höll ställningarna här hemma. 

Helgen går väldigt fort när man är borta en hel dag, men det var ett lärorikt och roligt kurstillfälle igår!