Aktiva i helgen

Ja, helgen har varit full av altiviteter. O fredags var det dags för knytte på eftermiddagen, där set gjordes höstkonst och busades i skogen.

I lördags åkte vi till stan för att hejja på skithögen som spang loppet "spring en mil-vinn en bil" milen blev sprungen på väldans bra tid, men någon bil vanns inte tyvärr. Medans vi väntade på att starten skulle gå tog jag och H em vända på stan där hon shoppade lite kläder, och sedan blev det en fika för oss tjejer innan vi aherade hejjarklack. När loppet var klart bar det hem för öunch och sedan stack jag och H till skara för att gå på bio, flygplan, den var spännande men aningen läskig ibland tyckte Hedda. 

Hemma igem tog jag en runda med hunden innan middagen, sedan halvsomnade vi allihop i soffan efter en aktiv dag. 

Så blev det söndag, och klockan 11 besökte vi sävare kyrka för gudtjänst, det var utdelning av "de yngstas bibel" till alla 4åringar, blev en ganska underhållande stund i kyrkan med alla barnen måste jag påstå :-)
Hem igen, svärfar och E kom på kaffe, lunch intogs och sedan stack jag iväg för att åka på intruktörsutbildning medans H och skithögen aktiverade sig med barngymnastik och löpning. 
Så ruschade denna helgen förbi och det är måndagsmorgon igen, och snart även oktober. 


Medan jag var ute och gick drygt en mil ihop P hade mannen i mitt liv och våran lilla skatt dammsuget hela huset + fixat middag (kebabrulle :-) ), tänt ljus och gjort det fint. Och nu njuter vi varsitt glas rose tillsammans för att avrunda våran bröllopsdag på bästa sätt! Tack finaste älskade du! 

Fruktbröllop

 Idag är det 4 år sedan vi vigdes i Lindärva kyrka, och därav firas det fruktbröllop!

Älskar dig bästa skithögen min, livet blir så mycket lättare och roligare när jag får dela det med dig!