Helgen i bilder

Julförberedelserna är i full gång, men helgen har även inneburit skridskoåkning x 2, löpning matlagning (bland annat ölirumpekyckling) och bowling, ett sammandrag av helgen i bilder kommer nedan. 
Körigt för tandfen och egentid

 
Förra veckan hade tendfen det körigt och gick troligtvis back enligt budget, lilla H tappade sina TVÅ första tänder med bara några dagars mellanrum. En mycket glad tösabit som inkasserade en guldpeng för varje liten gadd.
 
I fredags åkte Hedda till mormor och R, och stannade ändå till på söndag då jag och skithögen skull agera flytthjälp åt våra goa vänner P & S, när flytten var gjord på seneftermiddagen i lördags, gick vi ut och sprang ihop, sedan cyklade vi till bowlinghallen och spelade några serier och tog en öl, för att fortsätta hemåt och äta vitlöksgratinerad hummer, LYX.
 
I söndags fick vi en skön sovmorgon, och tog oss en löprunda igen efter en kopp kaffe. Efter dusch åkte vi mot Tibro och hämtade vår lilla skatt och fick god söndagmiddag.
 
En mycket mysig helg, som dock resulterade i träningsvärk av främst bowlingen, både jag och Skithögen har ont i både axlar och armar.

För er som väntat

Med spänning så kommer det... Årets pepparkakshus!!