Postat present

Igår skapades det hemma under vår lediga dag, en pärlplatta var beställd, det var farmor som önskade sig en, och Hedda ville ju såklart göra henne nöjd. Det pärlades med omsorg och färgvalen var otroligt viktiga. Sedan skrevs det brev, packades ner i kuvert och så åkte vi iväg för att posta detta tillsammans med dockan i sin bilbarnstol. 

Inte helt fullt så munter onsdag

Lediga idag ja och Hedda. Och efter frukost hämtade vi upp skithögen och åkte till husaby hund med Yra för att se om hennes rehab gett resultat, det har den inte.. Så nästa vecka blir det återbesök hos vet. För vidare utredning, inte utan att klumpen av oro växer sig aningen större. ..

Efter lunch i skara åkte vi hem, lät Yra vila sig och begav oss ut i pulkabacken för att åka BOB,asagörasketakul, men då snålblåsten var påtaglig blev vi aningen frusna efter en stund och taKade hem för att dricka varm choklad med minimarshmallows att värma oss med. Lite trött

Efter en relativt intensiv vecka med mycket jobb, intensiva kvällar och en extra hund, så gick jag upp tidigt trots att det är lördag ( eller ja senare än vanligt men iallafall 06:30) för att fixa till mig en aning och morna mig lite innan det var dags att ta bilen mot Skövde brukdhndklubb i snöigt väglag för att gå M1 utbildning,som var intressant och lärorik! 

väl hemma igen blev det till att slutföra middagen tillsammans med min älskade skithög som förberett allt så perfekt och få lite lördagskväll med familjen. 

Imorgon blir det lite möte på Skara BK på eftermiddagen, men utöver det blir det till att njuta av lite ledighet med familjen innan allvaret börjar igen på måndag. 

För övrigt har vår unneboende funnits sig tillrätta undr veckan och verkar kommit in i våra rutiner, Hedvigs lilla fåtölj är nya favvosovplatsen :-)