Pearl jam

Imorse mötte vi upp A och L i skara för att ta oss vidare mot stockholm för att se Pearl Jam. Checkade in på hotellet runt  lunch, mös ner oss med öl, Pearl jam i högtalarn och mycket skitsnack fram till 17:00 då det blev middag innan konserten. PJ levererade som vanligt, dessvärre är Friends en kass arena att se konsert på! Men ALLA låtar framfördes suveränt av Eddoe och gänget, och nu efter en nattfösare ska här sovas gott och laddas upp för hotellfrukosten imorgon!! Lyckan är total


Midsommar

Midsommar gick och blev en olöst härlig helg. Midsommarafton till att börja med startade vi med Lunch och F & L för att sedan ägna oss åt dans runt stången, sedan efter kaffet gick hela följet ( 12 vuxna och 5 barn) hem till oss där det blev middag, gitarrspel och festligheter ända fram till 03:00. Midsommardagen blev det lite sovmorgon för oss alla, och sedan gofrukost med de som stannat över natt. Gästerna droppade av en efter en och endast svärmor stannade kvar. Efter lite middagsvila och lek på eftermiddagen kom S och senare även P och tog ett glas vin eller två.

I söndags mös vi extra länge i sängen, och efter frukost/brunch åkte svärmor vidare, vi slängde skräp och grejade hemma, sen åkte vi till Tibro då Hedvig skulle vara hos mormor och R. 
Hem igen, tog en mils promenad, sen kom killarna och efter en film kröp vi ner för lite vila inför arbetsveckan. 

Tack alla inblandade för en härlig helg! 


 

Grattis i förskott

Idag bjöd vi hem blivande 75 åring på middag, tårta och presentutdelning. Det var mkt uppskattat!!


Hedvig tränade i sitt rum inför tårtbaket